AK Parti'li gençlerden Kılıçdaroğlu’na 35 fotoğrafla tepki: CHP'nin tedarikçisi ve malzemecisi FETÖ'dür


Siyaset 13.02.2020 21:05:00 0
AK Parti

AK Parti'li gençlerden Kılıçdaroğlu’na 35 fotoğrafla tepki: CHP'nin tedarikçisi ve malzemecisi FETÖ'dür.

 
AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları, 35 fotoğraftan oluşan "CHP-FETÖ İşbirliği Sergisi" açarak, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yapmış olduğu açıklamalara tepki gösterdi. Ayrıca, AK Parti İzmir Gençlik Kolları Başkanı Kadir İnan, CHP İzmir Milletvekillerine "Yönünü Şaşıran Ok" isimli kitabı gönderdi. İnan, "CHP'nin tedarikçisi ve malzemecisi FETÖ'dür"dedi.
 
AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları, geçtiğimiz günlerde CHP Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik yaptığı "FETÖ'nün siyasi ayağı" suçlamasına tepki göstermek için Konak ilçesinde bulunan Cumhuriyet Meydanı'nda basın açıklaması düzenledi.
CHP'nin tedarikçisi ve malzemecisi FETÖ'dür"
AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Kadir İnan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kemal Kılıçdaroğlu'na cevap olarak çok açıklayıcı ve bilgilendirici bir konuşma yaptığını belirterek, "Bu konuşmada özellikle Kılıçdaroğlu sonrası köklü bir zihniyet değişimine uğrayan, Atatürk'ün partisi olmaktan fersah fersah uzaklaşan ve hatta kendi tabanından da bu konuda eleştiriler alan CHP ile FETÖ bağlantıları aktarılmıştır. İktidar ve devlet kurumlarının bu terör örgütüne topyekün mücadeleye başladığı zamanlarda ve hatta 15 Temmuz kanlı darbe girişimi sonrasında dahi bir çok CHP temsilcisinden FETÖ'yü destekleyen açıklamaların yapıldığı tarihe bakıldığında görülecektir. CHP'nin tedarikçisi ve malzemecisi FETÖ'dür. 7 yıldır bütün grup toplantıları FETÖ materyalleri üzerinden gerçekleştirilmektedir. FETÖ'nün yayın organlarını ve bankasını ağlama duvarına çevirenler, bugün FETÖ'nün siyasi ayağını araştırmaya kalkmışlar. Oysa aynaya bakmaları yeterli olacak. Kılıçdaroğlu'nun danışmanları da, CHP'nin gündemi de, açıklamaları da FETÖ tarafından belirlenmektedir. Bu açıklamalar ve destekler bizzat genel başkan seviyesinde dahi olmuştur" dedi.
 

ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü