AK PARTİ'Lİ ÖZEL’DEN DAVUTOĞLU’NA SERT TEPKİ


Siyaset 18.04.2020 23:04:00 0
AK PARTİ

AK Parti Yüksek Seçim Kurulu Temsilcisi, Seçim İşleri Başkan Yardımcısı ve Isparta Milletvekili Recep Özel, YÖK yasası üzerinden Ak Partili Milletvekillerini eleştirmesine sert tepki gösterdi.
Milletvekili Özel, sosyal medyadan yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi: “Davutoğlu; YÖK Yasası ile ilgili milletvekillerine hakaret etmiş. El kaldırıp indirmeyi vekillik zannediyorlar demiş. 


O ELLER VARYA O ELLER sizi Genel Başkan ve Başbakan yaparken de aynıydı. Değişen tek şey; siz ve kibriniz.”

Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği Başkan Adayı Ramazan Keskin’den Osman Dirican Açıklaması Tarım, kimya ve tohum sektörlerinde üretimden ihracata uzanan tecrübesiyle öne çıkan Dirican’ın, sahadan gelen birikimiyle birliğe güç katması hedefleniyor.
Süper Lig’de 26 ve 27. haftanın takvimi netleşti Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig’de 26 ve 27. hafta karşılaşmalarının programını duyurdu.
Antalya’da Esnaf Operasyonu: 120’den Fazla Gözaltı Antalya’da, Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla gerçekleştirilen esnaf operasyonunda aralarında kooperatif ve oda yöneticilerinin de bulunduğu 121 kişi gözaltına alındı.
Başkan Parlak’tan sanat evlerine anlamlı ziyaret Yusuf Murat Parlak, İstasyon Sanat Evi ve Seramik Sanat Evi’nde kursiyerlerle buluşarak el emeği çalışmalarını inceledi, ilçenin sanata açılan kapısı olan merkezlerle gurur duyduklarını ifade etti.
Batı Akdeniz'e hızlı tren müjdesi İstanbul – Antalya Hızlı Tren Projesi ile Isparta ve Burdur ulaşımda çağ atlıyor. Yeni hat sayesinde Isparta–İstanbul arası 3 saat 30 dakikaya, Isparta–Antalya arası ise sadece 45 dakikaya düşecek; bölge ekonomisi, turizmi ve ticareti yeni bir döneme gir