AK PARTİ'Lİ ÖZEL'DEN MANİDAR ISTANBUL PAYLAŞIMI


Siyaset 4.10.2019 00:33:00 0
AK PARTİ

Seçimlerden önce özgürlük, hoşgörü, çok fazla hizmet naraları atan CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun gerçek yüzü gün yüzne çıkmaya başladı.

 

"Sevgi pıtırcığı" Ekrem İmamoğlu son skandalı metrobüsten sonra su sıkıntısı söylentileride konuşulmaya başlandı. 31 Mart yerel seçimlerinde büyük yolsuzluklarla belediye seçimlerini kazanan Chp'nin seçim yolsuzlukları Ak Parti YSK temsilcisi Milletvekili Recep Özel, tarafından tespit edilip seçimin iptali sağlanmıştı. 23 Haziran'da seçimi kazanan Ekrem İmamoğlu'nun başarısılıklarını ima ederek paylaşım yapan Ak Parti'li Özel, manidar sözler paylaştı.

İŞTE O PAYLAŞIM...

İstanbul'daki son günlerde metrobüs problemleri basında yer almaya başladı Ah İstanbul sen ne günlere kaldın! Her şey bitti, şimdi su'dan mevzular konuşuluyor! "Bizi sen sevgisiz, susuz, havasız; Ve vatansız bırakma Allah'ım" diyen bir medeniyetin böyle su'dan mevzuları olmamalı.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Başiskele Ortadil Sokakta sürüş güvenliği Başiskele Ortadil Sokakta sürüş güvenliği
META'ya çifte ceza! META'ya çifte ceza!
Başkan Savran’dan Şehitleri Anma Günü Ve Çanakkale Zaferi mesajı Başkan Savran’dan Şehitleri Anma Günü Ve Çanakkale Zaferi mesajı
LÖSEV’e bağışlarınızla önce çocuklar iyileşsin LÖSEV’e bağışlarınızla önce çocuklar iyileşsin