Ak Parti'li Özel'den yeni yıl mesajı


Gündem 31.12.2019 14:28:00 0
Ak Parti

MİLLETVEKİLİ ÖZEL'DEN YENİ YIL MESAJI
"2020, VERDİĞİMİZ MÜCADELELERİN MEYVESİNİ
 TOPLAYACAĞIMIZ BİR YIL OLACAK"

"2020'DE ISPARTA'MIZ DAHA GÜZEL HİZMETLER ALACAK"


AK Parti Yüksek Seçim Kurulu Temsilcisi ve Isparta Milletvekili Recep Özel, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Mesajında tüm Ispartalıların yeni yılını kutlayan Milletvekili Özel, "2020 yılı Isparta'mız için bundan önceki yıllarda olduğu gibi hizmet yılı olacaktır" dedi.


AK Parti Yüksek Seçim Kurulu Temsilcisi, Genel Merkez Seçim İşleri Başkan Yardımcısı ve Isparta Milletvekili Recep Özel, yeni yıl nedeniyle bir mesaj yayınladı. Mesajında yeni yılın başta ülkemize ve ilimize hayırlı olması temennisinde bulunan Milletvekili Özel, AK Parti iktidarı olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde güçlü Türkiye hedefine ulaşmak için gece gündüz çalıştıklarını belirtti.
*** "ISPARTA, 2020 YILINDA BAŞKAN 
BAŞDEĞİRMEN İLE GÜZEL HİZMETLER ALACAKTIR"
31 Mart seçimleriyle önümüzdeki 5 yıl boyunca şehirleri yönetecek belediye başkanlarının, belediye meclis üyelerinin, il genel meclisi üyelerinin ve mahalle muhtarlarının belirlendiğini hatırlatan Milletvekili Özel, AK Parti'nin de Isparta'da Belediye Başkanlığını kazanarak büyük bir başarıya imza attığını kaydetti. 2020 yılında AK Partili Isparta Belediyesi'nin önemli hizmetler gerçekleştireceğini ifade eden Milletvekili Özel, Milletvekilleri olarak Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'in Isparta'ya yapacağı her hizmette yanında olduklarını söyledi. 
*** "GİRDİĞİMİZ HER MÜCADEDELEN ALNIMIZIN AKIYLA ÇIKTIK"
Türkiye'nin AK Parti iktidarı döneminde girdiği her mücadeleden alnının akıyla çıktığını belirten AK Parti YSK Temsilcisi ve Isparta Milletvekili Recep Özel, Türkiye'nin yerli otomobil hayaline partisinin döneminde kavuştuğunu belirterek, "2022’nin sonunda satışa sunulacak Türkiye’nin Otomobilini hep beraber heyecanla bekleyeceğiz. Bunun yanı sıra ülkemiz terörden ekonomiye bir kuşatma ile yüzleşmektedir. Ama liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın güçlü iradesi ile hem ekonomik hem de terör saldırılarını hep birlikte göğüslemeyi başardık. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da necip Türk milletinin desteği ile hiçbir tuzağa boyun eğmeyeceğiz. Girdiğimiz her mücadeleden alnımızın akıyla çıktık, bundan sonra da çıkacağız. Bugün, Türkiye geleceğine dünden daha güvenle ve umutla bakmaktadır. Bu güven ve umut ortamını bozmaya çalışanlara izin vermeyeceğiz" dedi.
** "HER ZAMAN BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE OLACAĞIZ"
Güçlü Türkiye hedefi için her zaman birlik ve beraberlik içerisinde olacaklarının altını çizen Milletvekili Özel, 2020 yılının verilen mücadelelerin meyvesinin toplanacağı bir yıl olacağına dikkat çekti. Bu mücadelede şahadet şerbetini içen şehitlere Allah'tan rahmet dileyen Recep Özel, gazilere ise sıhhat diledi. Özel konuşmasının sonunda 2020 yılının ülkemize, Isparta'ya huzur ve refah getirmesi temennisinde bulundu.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü