Ak Parti'li Özel: Türkiye mazlumlar üzerinden siyaset yapmaz


Siyaset 25.04.2020 22:46:00 0
Ak Parti

Çin'in Whuan Kentinde tüm Dünyaya yayılan  Covit19 yaşamı olumsuz yönde etkiledi. Dünyanın gelişmiş Ülkeleri başta olmak üzere Avrupa ülkeleri bu salgın dolayısıyla zor günler geçiriyor. Amerika, İngiltere, İtalya, İspanya, Fransa ve diğer Ülkeler gerek sağlık, gerekse Ekonomik olarak sınıfta kaldı. Bir çok Ülke Covit19 salgınında ölen Vatandaşlarını defİn etmekte aciz duruma düştü. Hastanelerde eksik donanım, ilaç ve yer sıkıntısı nedeniyle Vatandaşlarını sokaklara terk etti. 

Salgının ilk yayıldığı günden bu yana Türkiye tüm tedbirlerini alarak Covit19 salgınını en az hasarla atlatmaya çalışıyor. Hem kendi Vatandaşlarının can ve mal güvenliğini garanti altına alarak hemde bu salgın nedeniyle zor durumda olan yaklaşık yüz Ülke'ye insani malzeme, ilaç yardımında bulunarak tüm Dünyada takdirle izleniyor. Türkiye'nin bu başarısını hazmedemeyen bazı kirli kalemler Türkiye'yi kötü göstermek için algı operasyonuna başladılar. 

Fransa gazetesi Le Monde yaptığı haberde; "Türkiye'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Koronavirüs salgınını bölgesel hedefleri için kullanıyor" diye duyurarak bir skandala imza attı. Ak Parti Ysk Temsilcisi Isparta Milletvekili Recep Özel,Fransız'ların bu skandal haberine Tweeter hesabından anlamlı ifadelerle cevap verdi.

İŞTE O PAYLAŞIM

Fransa gazetesi Le Monde yaptığı haberde; "Türkiye'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Koronavirüs salgınını bölgesel hedefleri için kullanıyor" diye duyurmuş! Haberde 2 eksik var: 1)Türkiye mazlumlar üzerinden siyaset yapmaz 2)Sadece bölgesel değil küresel hedefleri var


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Ticaret'ten iki yılda 850 milyon TL idari ceza! Ticaret'ten iki yılda 850 milyon TL idari ceza!
CHP'li Dalgıç'tan Mudanyalı üretici kadınlara destek sözü CHP'li Dalgıç'tan Mudanyalı üretici kadınlara destek sözü
Başiskele Ortadil Sokakta sürüş güvenliği Başiskele Ortadil Sokakta sürüş güvenliği
Gazeteci Selami ŞAHİN in kaleminden, Seçim Çalışmalarında Bir Gün (Hakan TÜTÜNCÜ) Cumhur ittifakı Büyükşehir belediye başkan adayı Hakan Tütüncü’nün basınla bir kahvaltıda bir araya geldiğimizde basın danışmanı Gültekin Bursalı’ya başkanın bir gününü gözlemleyerek yazmak istiyorum demiştim.