AK PARTİ'Lİ RECEP ÖZEL'DEN MEVLİD KANDİLİ MESAJI


Gündem 8.11.2019 15:17:00 0
AK PARTİ

AK Parti Yüksek Seçim Kurulu Temsilcisi ve Isparta Milletvekilim Recep Özel, Mevlid Kandili'nin, Hz. Muhammed'i ve O'nun bütün insanlığa vermiş olduğu mesajı, layıkıyla anlamak için önemli bir vesile kabul edilmesi gerektiğini bildirdi.
Kandillerin toplum hayatında çok özel bir önemi ve vazgeçilmez bir yeri olduğuna dikkat çeken Milletvekili Özel, insanlığa rahmet olarak gönderilen Peygamberimizin doğumu vesilesiyle kutlanılan Mevlid Kandilinin de bu özel günlerin en başında yer aldığını kaydetti.

 
Recep Özel yayınladığı mesajında şu görüşlere yer verdi: "Sevgili Peygamberimizin doğumuyla birlikte, insanlığın önünde aydınlık bir devir açılmıştır. İçinde bulunduğumuz çağda da, O'nun öğütlerine, telkinlerine her zamankinden daha çok ihtiyaç duyuyoruz. Bu bakımdan Mevlit Kandili'ni, Peygamber Efendimizi ve onun bütün insanlığa vermiş olduğu mesajı layıkıyla anlamak için önemli bir vesile kabul etmeliyiz.
 Tüm İslam aleminin, Ispartalı hemşerilerimin, vatandaşlarımızın Mevlid Kandili'ni kutlar, birliğimize, beraberliğimize ve hayırlara vesile olmasını temenni ederim


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Keşan'da Deniz Zaferi kutlandı  Keşan'da Deniz Zaferi kutlandı 
New York Türkevi'nde unutulmaz iftar yemeği New York Türkevi'nde unutulmaz iftar yemeği
Karacabey’in çehresi değişiyor Karacabey’in çehresi değişiyor
Ticaret'ten iki yılda 850 milyon TL idari ceza! Ticaret'ten iki yılda 850 milyon TL idari ceza!