Ak Parti'li vekillerden Türkiye Özel Halk Otobüsleri Birliğine destek


Gündem 14.12.2019 14:11:00 0
Ak Parti

Isparta özel halk kooperatifi Başkanı Faruk DAŞDÖNER ve Başkan Yardımcıları Harun DURSUN, Töhob (Türkiye Özel Halk Otobüsleri Birliği) yönetim kurulu üyeleri toplu taşıma esnafının sorunları ile alakalı Ankara da temaslarda bulundu. Isparta ve Burdur taşıma esnafının sorunları ile yakından ilgilenen Isparta Milletvekili Recep ÖZEL ve Burdur Milletvekili Bayram ÖZÇELİK üyelerin talep ve beklentileri ile ilgili destek verdiler.

 

Türkiye’nin yaşlı nüfusu artıyor: Oran %11,1’e ulaştı Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, 65 yaş ve üzerindeki nüfus 2020’de 7 milyon 953 bin 555 iken, 2025’te 9 milyon 583 bin 59’a yükseldi.
Antalya büyükşehir belediyesi’nde idari deprem! Meclis gündemine gelen düzenlemeyle 4 birim kapatılıyor, Koruma ve Güvenlik Şube Müdürlüğü Zabıta’ya bağlanıyor. İdari yapıda köklü değişiklik meclis kararına kaldı.
Belde’den köye dönen 4 yerleşime doğalgaz müjdesi AK Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, Büğdüz, Bağsaray, Mamak ve Kozağaç köylerinde doğalgaz şebeke çalışmalarının kısa süre içinde başlayacağını açıkladı.
ITSO’dan vergi rekortmeni işletmeye tebrik ziyareti Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Başkanı Metin Çelik, 2024 yılı Gelir Vergisi sıralamasında Isparta genelinde ilk 10’a giren Uğur Pide işletme sahibi Ümit Siyah’ı ziyaret ederek başarılarından dolayı tebrik etti.
Süper Lig’de 26. hafta heyecanı başlıyor Trendyol Süper Lig’de 26. hafta yarın oynanacak iki karşılaşmayla başlayacak.