Ak Parti'li vekillerden Türkiye Özel Halk Otobüsleri Birliğine destek


Gündem 14.12.2019 14:11:00 0
Ak Parti

Isparta özel halk kooperatifi Başkanı Faruk DAŞDÖNER ve Başkan Yardımcıları Harun DURSUN, Töhob (Türkiye Özel Halk Otobüsleri Birliği) yönetim kurulu üyeleri toplu taşıma esnafının sorunları ile alakalı Ankara da temaslarda bulundu. Isparta ve Burdur taşıma esnafının sorunları ile yakından ilgilenen Isparta Milletvekili Recep ÖZEL ve Burdur Milletvekili Bayram ÖZÇELİK üyelerin talep ve beklentileri ile ilgili destek verdiler.

 

Rifat Ataş'ın ev sahipliğinde akademik zirve: Akademisyenlerden Mersin Orman Bölge Müdürlüğü'ne Drone'la Fidan Sayımı ve Tohum Ekimi Odaklı Teknik Ziyaret
AK Parti, “Türk Dünyası Vizyon Belgesi”ni 15 Aralık’ta açıklayacak AK Parti, Dünya Türk Dili Ailesi Günü’nde Türk dünyasına yönelik hedef ve politikaları içeren “Türk Dünyası Vizyon Belgesi”ni kamuoyuyla paylaşacak.
Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürü Yıldırım, BHA’ya konuştu Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürü Enis Yavuz Yıldırım, infaz ve denetimli serbestlik sisteminin 20 yıllık dönüşümünü Birlik Haber Ajansı (BHA) Genel Müdürü Gazeteci Muhammet Kaçar’a değerlendirdi.
Kırmızı et üretimini artıracak proje sonuç vermeye başladı Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, “Kırsalda Bereket, Hayvancılığa Destek Projesi” kapsamında temmuz ayından itibaren sıralamaya giren üreticilere hayvan teslimatlarının başladığını açıkladı.
Boş kalan hac kontenjanları için ek başvuru süresi tanındı 2026 yılı hac kesin kayıt sürecinde boş kalan kontenjanlar için ek başvuru hakkı verildi. Diyanet İşleri Başkanlığı Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürlüğü, boş kontenjanlar için 11-18 Aralık tarihleri arasında ek kayıt yapılabilec