Ak Parti'li vekillerden Türkiye Özel Halk Otobüsleri Birliğine destek


Gündem 14.12.2019 14:11:00 0
Ak Parti

Isparta özel halk kooperatifi Başkanı Faruk DAŞDÖNER ve Başkan Yardımcıları Harun DURSUN, Töhob (Türkiye Özel Halk Otobüsleri Birliği) yönetim kurulu üyeleri toplu taşıma esnafının sorunları ile alakalı Ankara da temaslarda bulundu. Isparta ve Burdur taşıma esnafının sorunları ile yakından ilgilenen Isparta Milletvekili Recep ÖZEL ve Burdur Milletvekili Bayram ÖZÇELİK üyelerin talep ve beklentileri ile ilgili destek verdiler.

 

Sillyon’daki Asırlık Yörük Evleri Turizme Kazandırılıyor Antalya Serik’teki Sillyon Antik Kenti’nde bulunan asırlık Yörük-Türkmen evleri restore edilerek turizme kazandırılıyor; yapılardan biri, Kadir İnanır’ın rol aldığı Köprü filmiyle anılan “Kadir İnanır Evi” olarak ziyaretçileri ağı
Antalya merkezli dolandırıcılık operasyonu: 480 bin liralık vurgun Antalya’da kendilerini polis olarak tanıtan 3 şüpheli, yüksek kâr ve banka promosyonu vaadiyle 4 vatandaşı 480 bin lira dolandırdı; düzenlenen operasyonda yakalanan zanlılardan 2’si tutuklandı.
SGK İl Müdürü Balban’dan Hizmet-İş’e Ziyaret Isparta SGK İl Müdürü Bayram Balban’dan Hizmet-İş Sendikası’na Ziyaret
Isparta’da Orman Haftası’na Özel Fidan Dağıtımı Isparta Orman İşletme Müdürlüğü tarafından düzenlenen fidan dağıtım etkinliği, vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.
Antalya’da rüşvet soruşturması derinleşiyor: Şoför ve koruma gözaltında Tutuklu Başkan Muhittin Böcek’in yakın ekibinde yer alan iki isim, rüşvet ve irtikap soruşturması kapsamında gözaltına alındı.