AK PARTİ'Lİ VOLKAN MENGİ YİNE GEÇLERLE BULUŞTU


Gündem 25.11.2019 00:20:00 0
AK PARTİ

AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, üniversiteli gençlerle sık, sık bir araya gelerek kendileriyle zaman geçiriyor.

AK Parti'nin Türkiye'de en genç İl Başkanı ünvanına sahip olan Başkan Mengi, ortaya serdiği başarılı çalışmalarla göz dolduruyor. Başkan Mengi, yanında il genel meclis başkanı Murat Akbıyık ve teşkilat üyeleri ile beraber sık, sık gençlere yönelik sosyal aktiviteler düzenleyip onlarla bir araya gelerek hem zaman geçiriyorlar hemde sorunlarını dinliyorlar...

Resim

Isparta’dan müzik dünyasına yeni bir yıldız doğuyor Ev hanımlığından sahnelere uzanan yolculuğuyla dikkat çeken Fatma Daldal, ilk klibiyle hem müzik dünyasına iddialı bir giriş yaptı hem de Isparta’nın doğal ve tarihi güzelliklerini Türkiye’ye tanıttı.
Trabzonspor takım otobüsüne Antalya’da taşlı saldırı Trabzonspor’un, Hesap.com Antalyaspor ile oynayacağı karşılaşma öncesinde stadyuma giden takım otobüsü Antalya’da taşlı saldırıya uğradı. Olayda yaralanma yaşanmazken, kulüp faillerin tespit edilmesini istedi.
Milli Eğitim Akademisi hazırlık eğitimi için asıl ve yedek adaylar açıklandı Milli Eğitim Akademisinde uygulanacak hazırlık eğitimine alınacak 10 bin öğretmen adayı için asıl ve yedek listeler ilan edildi.
Çiftçilere 255,4 milyon liralık tarımsal destek ödemesi bugün hesaplara yatırılıyor Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, toplam 255 milyon 436 bin lira tutarındaki tarımsal destekleme ödemesinin bugün çiftçilerin hesaplarına aktarılacağını duyurdu.
Antalya Trabzonspor karşılaşması 1-1 bitti Süper Lig’in 20. haftasında Antalyaspor’a konuk olan Trabzonspor, karşılaşmadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı. Bordo-mavililerde Paul Onuachu, maçın son bölümünde penaltıdan yararlanamadı.