AK PARTİ MERKEZ İLÇEDE DELEGELER BELLİ OLDU


Siyaset 1.12.2019 23:03:00 0
AK PARTİ MERKEZ İLÇEDE DELEGELER BELLİ OLDU

AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı Delege seçimi bugün parti binasında yapıldı.

Toplamda 400 delegenin seçildiği seçimde, merkez ilçede 35 mahalleden 251 delege, 47 köyden ise 149 delege seçildi.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Okan : “Adalet Kalkınma Partimizin 7.Olağan Kongre öncesinde merkez ilçe mahalle ve köy delege seçimlerini bugün tamamladık 400 delegemiz bugün seçildi. .Seçimlerimiz huzurlu güvenli şekilde sonuçlandı. Burdurumuza, mahallelerimize, köylerimize ve tüm Türkiye’de bu süreç hayırlı olur.”Dedi.

İŞTE 35 MAHALLE DELEGELERİ

Kaş'lı Balıkçılara Denizanası alarmı Antalya Körfezi’nde poyraz ve ters akıntı etkisiyle ağlara dolanan 10 kiloya kadar dev denizanaları, balıkçılara zor anlar yaşatıyor. Uzmanlar, çocukların temastan kaçınması gerektiğini vurguluyor.
Genç müzisyen falezlerden düşerek hayatını kaybetti Antalya’da genç müzisyen Gizem İşken, falezlerden düşerek yaşamını yitirdi. Polis ve deniz ekipleri olay yerinde güvenlik önlemi aldı.
Varollar Ailesi ve Taşkapı köylüleri iftarda buluştu Burdur Merkez Taşkapı Köyü’nde faaliyet gösteren Varollar Serenler Tepesi işletmecisi Baki Varol, 15 Mart 2026 Pazar günü düzenlenen iftar programında ailesi, köylüler ve Burdur protokolü ile bir araya geldi.
Filenin küçük yıldızları sahne aldı: Şampiyon Eğirdir 1923 SK! Isparta’da düzenlenen Küçük Kızlar Kulüpler Voleybol İl Birinciliği turnuvası, oynanan son maçların ardından görkemli bir finalle tamamlandı. Sporun birleştirici ruhunun ve rekabetin en güzel örneklerinin sergilendiği turnuvada, E
Burdur'da Play-Off'lar başlıyor! Hentbol Kadınlar 1. Ligi Play-Off müsabakaları 15-16-17 Mart tarihlerinde Burdur'da oynanacak. Süper Lig yolunda kritik mücadeleler iki grupta yapılacak.