AK Parti Muğlada Kadem Mete ile yola devam

AK Parti Muğla İl Başkanlığının tek listeyle gidilen ve 655 delegenin 469unun oy kullandığı Olağan Genel Kurulunda mevcut Başkan Kadem Mete 448 oy ile yeniden başkan seçildi.


Gündem 3.02.2021 15:58:00 0
AK Parti Muğlada Kadem Mete ile yola devam

MUĞLA (İGFA) - AK Parti Muğla 7. Olağan Genel Kurulunu Menteşe Spor Salonu’nda gerçekleştirdi. Kongreye AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli, Muğla milletvekilleri Mehmet Yavuz Demir, Yelda Gökcan, Manisa Milletvekili Murat Baybatur, ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda partili katıldı.

Divan başkanlığını İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kayanın yaptığı genel kurulda konuşan İl Başkanı Kadem Mete, 2019 seçimlerinde 3 olan belediye başkanlığını Cumhur İttifakı ile birlikte 7’ye çıkarttıklarını hatırlattı.

Kongreye canlı bağlantı ile katılan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti olarak sadece 83 milyonun değil gözünü ve kalbini ülkemize çevirmiş 100 milyonlarca mazlumun da emanetini taşıdıklarını belirterek, "Bizim yol arkadaşlığımız pazara kadar değil mezara kadardır" dedi. Türkiyenin sendelemesini, ekonomik krize sürüklenmesini umanlara inat ülkemizi aydınlık bir geleceğe hazırladıklarını kaydeden Cumhurbaşkanı Erdoğan ,"Ulaşım, enerji yatırımları, eser ve hizmet siyasetimizin yen nişaneleri olarak ülkemizin dört bir köşesinde yükseliyor. Yatırım seferberliğimizi kararlılıkla sürdürüyoruz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından tek liste ile gidilen seçimde İl Başkanı Kadem Mete güven tazeledi. Başkan Mete’nin yönetimi ise şu isimlerden oluştu:

Ali Mete Karagöz, Aysel Alkan, Barış Eğilmez, Bora Çulhaoğlu, Cafer Tuncer, Can Çimen, Dilek Yanık, Emin Koca, Ersin Uslu, Ethem Yiğit, Fahri Acar, Fatih Öztarakçı, Gülay Koşar, Gültekin Akça, Hacı Gülçek, Halil Talha Ülkü, Hamza Akercan, Hasan Gökhun Çilingir, Huriye Koyuncu, Işıl Balaban, İbrahim Uğurlu, İlker Coşkun, İsa Gün, Kağan Akkaya, Keramettin Yılmaz, Makbule Çiftçi, Mehmet Tan, Mertcan Güngör, Muammer Kaya, Mustafa Sarıyar, Mutlu Kaplan, Nihal Kolcuoğlu, Onur Turgut, Osman Ülgen, Osman Pala, Osman Değirmenci, Ömer Özmen, Özkan Sarıyel, Seyitnur Gün, Şafak Uysal, Şenol Demirtaş, Şenol Aldağ, Tamer Topal, Ümmü Kurt, Yener Çelik, Yurdanur Uzun, Yusuf Esen, Ziya Ercan ve Ziya Terzioğlu.

 



Kırmızı ette ibre tersine döndü Isparta’da son bir haftada et ürünlerinde yüzde 10 oranında bir düşüş yaşandı.
Kepezli Osman Yunanistan yolcusu Kepez Belediyesi Spor Kulübü Güreş Takımı sporcusu Osman Ege Özdemir, 52 kilogramda Türkiye Şampiyonu olarak Yunanistan’da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek.
KONYAALTI'NDA GÖNÜLLÜLERDEN RESİM SERGİSİ Konyaaltı Belediyesi fuaye alanında Konyaaltı Sanatevi kursiyerleri tarafından yapılan yağlı boya resim sergisi açıldı. 2 hafta boyunca sürecek serginin açılışını Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan gerçekleştirdi.
Antalya'ya 2024'ün ilk üç ayında 553 proje Antalya'da 2024 yılının 2. İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Vali Hulusi Şahin başkanlığında gerçekleşti. Mart ayı sonu itibarıyla 553 adet proje üzerinde çalışıldığı ve toplam bedelin 96 milyar 695 milyon TL olduğu açıklandı.
Şampiyon altınla ödüllendirildi Yunanistan’da 6-9 Mayıs tarihleri arasında yapılacak Avrupa Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek Isparta 32 Spor’un 6 kez Türkiye Şampiyonu olan g...