AK Parti MYK toplandı: Gündem seçim


Gündem 4.09.2022 05:00:00 0
AK Parti MYK toplandı: Gündem seçim

Cumhurbaşkanı, AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan AK Parti MYK’da gündem konuları ekonomide atılacak adımlar, memur, işçi ve emekli maaşlarına zam ile 2023 seçimleri oldu. Cumhurbaşkanı, AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan AK Parti MYK’da gündem konuları ekonomide atılacak adımlar, memur, işçi ve emekli maaşlarına zam ile 2023 seçimleri oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın MYK üyelerine ekonomide önemli adımlar atılacağını, yeni yılda memur, işçi ve emekli maaşlarında önemli bir artış olacağını söylediği öğrenildi.

MYK toplantısında 2023 seçimlerinde milletvekilleri listelerinin nasıl belirleneceği, meclise getirilecek torba yasada hangi tekliflerin yer alacağı konuları ele alındı.

 


Antalya’da güzellik buluşması Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı başladı Antalya’da güzellik akademisyenleri ile uzmanlarının buluştuğu, 4 gün sürecek Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı (Beautycare 2024) başladı. Ç
‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor ‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor
Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret
Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği
Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı