AK PARTİ’NİN ŞEHİRCİLİK HİZMETLERİNİ İNCELEDİLER


Gündem 30.05.2020 01:56:00 0
AK PARTİ’NİN ŞEHİRCİLİK HİZMETLERİNİ İNCELEDİLER

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, ilimizde 20 yol aradan sonra açılan yeni yolları TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç,  Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz ve İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Keskin'e gösterdi. Heyet, Isparta Belediyesinin istanbul yolu altındaki SDÜ, Çünür ve Doğu kampüsü arasındaki 5 km gidiş ve geliş yolunun asfalt çalışmalarını yerinde İnceledi. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen TBMM Başkanvekili Bilgiç'e şehir içindeki yeni açılan yollar, kavşaklar ve yapılan çalışmalar ile ilgili yerinde inceleyerek bilgi verdi.

 

Şerif Yılmaz Kamu Denetçiliği Görevine Resmen Başladı TBMM Karma Komisyonu tarafından Kamu Denetçiliği görevine seçilen Merkez Valisi Şerif Yılmaz, Sadettin Kalkan’dan görevi devralarak bugün itibarıyla resmen görevine başladı.
Kaş’ta ruhsatlar tehlikede Kaş Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Mustafa Erman Günay, itfaiye denetimleri sonrası gerekli başvuruları yapmayan turizm işletmelerinin ruhsat iptali riskiyle karşı karşıya kalabileceği uyarısında bulundu.
AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin’den Beldibi’ne yol müjdesi AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin, Kemer Beldibi’nde 4,7 kilometrelik Atatürk Caddesi’nin Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yenileneceğini açıkladı; çalışmaların turizm sezonuna yetiştirileceğini duyurdu.
Dr. Süleyman Basa: “Kıbrıslı gençler esaretin değil cesaretin çocuklarıdır” Ülke gençliğine uygulanan spor izolasyonlarını futbol üzerinden anlatan ve bu yönüyle bir ilk olma özelliği taşıyan “Ceza Sahası” belgeselinin gala gecesi, Lefkoşa’da gerçekleştirildi. Yapımcılığını Birinci Medya Kurumu Kurucu Baş
MAKÜ gururlandırdı! 3 alanda sıralamada MAKÜ, Times Higher Education 2026 Alan Bazlı Dünya Üniversite Sıralamalarında iki yeni alanı daha ekleyerek ilk kez üç disiplinde dünya üniversiteleri arasında yer aldı.