AK PARTİ’NİN ŞEHİRCİLİK HİZMETLERİNİ İNCELEDİLER


Gündem 30.05.2020 01:56:00 0
AK PARTİ’NİN ŞEHİRCİLİK HİZMETLERİNİ İNCELEDİLER

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, ilimizde 20 yol aradan sonra açılan yeni yolları TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç,  Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz ve İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Keskin'e gösterdi. Heyet, Isparta Belediyesinin istanbul yolu altındaki SDÜ, Çünür ve Doğu kampüsü arasındaki 5 km gidiş ve geliş yolunun asfalt çalışmalarını yerinde İnceledi. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen TBMM Başkanvekili Bilgiç'e şehir içindeki yeni açılan yollar, kavşaklar ve yapılan çalışmalar ile ilgili yerinde inceleyerek bilgi verdi.

 

FETÖ’ye yönelik 34 ilde operasyon: 77 şüpheli yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Fetullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ) yönelik jandarma ekiplerince son iki haftada 34 ilde düzenlenen operasyonlarda 77 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
Burdur’da miniklere trafik güvenliği eğitimi Burdur'da 220 öğrenciye mobil parkurda trafik güvenliği eğitimi verildi
Akseki’de coğrafi işaretli ürünler tanıtımına teşekkür belgeleri Akseki’de Coğrafi İşaretli Ürünler Seferberliği kapsamında düzenlenen tanıtım programına katkı sunan kurum ve çalışanlara, Kaymakam Yusuf Ilıca tarafından teşekkür belgeleri takdim edildi.
CHP’li Halıcı’dan dereboğazı yolu tepkisi: “Bu yol artık vaat değil, utanç dosyasıdır” CHP Isparta Milletvekili Yalım Halıcı, Dereboğazı Yolu için yıllardır tekrarlanan vaatlere tepki göstererek, “Isparta artık söz değil, net takvim ve bitmiş yol istiyor” dedi.
Alacabel’de kar yağışı başladı, ekipler teyakkuzda Toroslar’ın yüksek kesimlerinde kar etkisini gösterirken, Alacabel’de kar yağışıyla birlikte ekipler ulaşımda aksama yaşanmaması için çalışmalarını yoğunlaştırdı.