AK Parti Siirt Gençlik Kollarında Mehmet Efe dönemi

AK Parti Siirt Gençlik Kollarının 6ncı Olağan Genel Kurulunda Mehmet Efe başkanlığa seçildi.


Gündem 18.02.2021 15:30:00 0
AK Parti Siirt Gençlik Kollarında Mehmet Efe dönemi

SİİRT (İGFA) - Siirt İl Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonunda düzenlenen kongreye, AK Parti Siirt milletvekili Osman Ören, İl Başkanı Ekrem Olğaç ve Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Hasan Murat Özün yanı sıra partililer katıldı.

AK Partinin ömrünü milletine adayan bir parti olduğunu söyleyen Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Hasan Murat Öz, partilerinin millete hizmeti ve vefayı merkeze alan mazlumların partisi olduğunu dile getirdi.

Bundan 19 yıl önce milletin dualarıyla dikilen bir fidanken bugün milletini sarıp sarmalayan bir parti olduklarını kaydeden Hasan Murat Öz, " Yüzünü gençliğe dönen her hareket kazanır. AK Partinin 19 yıllık başarısının en büyük nedeni gençliğin sesine kulak vermesi, gençliğin sözüne değer vermesi, gençliği siyasetin öznesi olarak görmesi ve karar mekanizmalarında her zaman gençlere yer vermesidir" dedi.

Siirt Milletvekili Osman Ören de dünyada eşi ve benzeri olmayan bir teşkilat yapısına sahip olan AK Partide gençlere büyük iş düştüğünü belirterek, 2023te yapılacak seçimlere şimdiden hazırlanmalarını istedi.

AK Parti Siirt İl Başkanı Ekrem Olğaç da partide kuruluşundan bu yana görev yapan tüm gençlik kolları başkan ve üyelerine teşekkür etti.
Konuşmaların ardından tek listeyle yapılan seçimde Mehmet Efe gençlik kolları il başkanlığa seçildi.

 


Milletvekillerinden Çiftçi’ye hayırlı olsun ziyareti Milletvekillerinden Çiftçi’ye hayırlı olsun ziyareti
Başkan Arı’dan esnaf ziyaretleri Başkan Arı’dan esnaf ziyaretleri
ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİNDEN BAŞKAN MUSTAFA ÖZER’E TEBRİK ZİYARETİ ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİNDEN BAŞKAN MUSTAFA ÖZER’E TEBRİK ZİYARETİ
EĞİRDİR’DE DOLU ETKİLİ OLDU EĞİRDİR’DE DOLU ETKİLİ OLDU
İnegöl’de 23 Nisan dolu dolu geçecek İnegöl’de 23 Nisan dolu dolu geçecek