AK Parti Siirtten kütüphane atağı

AK Parti Siirt İl Başkanlığı, kitapların yanı sıra internet bağlantılı bilgisayarlarında bulunduğu modern kütüphaneyi hizmete açtı.


Gündem 6.02.2021 10:00:00 0
AK Parti Siirtten kütüphane atağı

SİİRT ( İGFA) - AK Parti Siirt İl Başkanlığı giriş katında bulunan kütüphanenin açılışına AK Parti Milletvekili Osman Ören, AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç, Merkez ilçe Başkanı Öner Geyik, Kadın Kolları Başkanı Av. Ayşe Ekinci, Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Efe ve partililer katıldı.
Açılış töreninde kütüphanenin kurdelesini çocuklar kesti.

AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç, kütüphanenin bütün vatandaşların hizmetinde olacağını belirtti. Kütüphanenin haftanın 7 günü açık olacağını belirten  Olgaç, “ Daha önce bekleme salonu olarak kullandığımız partimizin alt katını arkadaşlarımızın gayretleri kütüphaneye çevirdik. Bu tür çalışmaların hızla memleketimize yayılmasını istiyoruz. Daha önce Kobani olaylarında yakılan kütüphanemizin yerine yeni bir kütüphane yapılacaksa da bizler kendimize ait olan bu tür yerlerde parti binamızın altında bekleme salonu değil de genç kardeşlerimizin çalışabileceği dersleri daha yakından takip edeceği ortam oluşturmak istedik” dedi.

 


Konya'da Başkan Altay vatandaşlarla buluşuyor Konya'da Başkan Altay vatandaşlarla buluşuyor
Dolandırıcılar Toncoin için Telegram kullanıcılarının hedefinde Dolandırıcılar Toncoin için Telegram kullanıcılarının hedefinde
Keşan Jandarması çalınan jeneratörü sahibine teslim etti Keşan Jandarması çalınan jeneratörü sahibine teslim etti
Edirne'de 7 düzensiz göçmen yakalandı Edirne'de 7 düzensiz göçmen yakalandı
İzmit Belediyesi halk sağlığı için ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor  İzmit Belediyesi halk sağlığı için ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor