Ak Parti Teşkilat Başkanı Isparta’ya geliyor


Siyaset 31.01.2020 18:44:00 0
Ak Parti Teşkilat Başkanı Isparta’ya geliyor

Teşkilat Başkanı Isparta’ya geliyor

AK Parti Isparta İl Başkanlığı Teşkilat İşleri Başkanı Furkan Cem Er, Cumartesi günü saat: 15.00’da IYAŞ Kongre Sarayı’nda gerçekleştirilecek Genişletilmiş İl Danışma Meclisi toplantısı ile ilgili şu bilgilendirmeyi yaptı:

“Bildiğiniz üzere genel merkezimizin de talimatıyla AK Parti teşkilatlarımızda 7.Olağan kongre sürecinin startını vermiş bulunuyoruz.Biz de Isparta İl Teşkilatı olarak aralık ayı içerisinde il genelinde tüm mahalle ve köylerimizde delege seçimlerimizi yaptık ve ilçe kongrelerimiz için hazırlıklarımıza başladık.

Genel merkezimizle  görüşme içerisinde ilçe kongrelerimizi mayıs ayına kadar tamamlamayı hedefliyoruz. İlk ilçe kongremizi yapmadan önce Ak Parti’de bir istişare biçimi olan genişletilmiş il danışma meclisi toplantısı yapmamızın bu sürece fayda sağlayacağı kararına vardık. Cumartesi günü sayın Cumhurbaşkanımız, genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yardımcısı Teşkilat Başkanımız sayın Erkan Kandemir beyefendinin de katılımıyla tüm il genelindeki mahalle ve köy yönetimlerimizden il teşkilatımıza kadar olan birimlerimizle saat 15:00’de IYAŞ Kongre ve Düğün Salonu’nda genişletilmiş il danışma meclisi toplantımızı icra edeceğiz. Toplantımızın tüm Ak Parti teşkilatlarımıza ve Isparta halkımıza hayırla vesile olmasını dilerim.”


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü