AK PARTİ TEŞKİLATI İLE BURDUR ZORLUKLARIN ÜSTESİNDEN GELİYOR


Gündem 15.05.2020 02:47:00 0
AK PARTİ TEŞKİLATI İLE BURDUR ZORLUKLARIN ÜSTESİNDEN GELİYOR

Covit19 salgını nedeniyle zor zamanların yaşandığı Dünya'da Pandemi sürecini en iyi şekilde geçiren ve coronavirüsü bertaraf ederek gücünü hastalığın etkisini kıran Türkiyedir diyebiliriz...

Dünya Ülkeleri başta Abd, İngiltere, İspanya, İtalya, Fransa gibi güçlü ekonomiye sahip Ülkeler Covit salgınında ciddi şekilde yıpranarak zor zamanlardan geçiyorlar. Ama Türkiye bu süreçte çok sağlam bir şekilde ve güçlenerek çıkıyor. Güçlü sağlık alt yapısı sayesinde hastalığı bertaraf ediyor. Uzun süredir durgun olan piyasaya destek vererek bu süreçi atlamaya devam ediyor. Ak Parti teşkilatları özellikle Burdur'da bir an boş durmayarak pandemi kuralları dahilinde Vatandaşın derteleri ve sıkıntılarıyla ilgileniyorlar.

Ak Parti Burdur İl Başkanı Volkan MENGİ , Merkez İlçe Başkanı Hüseyin OKAN ve teşkilatla beraber pandemi kuralları dahilinde ziyaret ediyorlar. 

Ak Partililer bu akşamda Değirmenler Mahallesi sakinleriyle pandemi sürecini ve ihtiyaçları olup olmadığını sordular. Başkan Mengi ziyaretleriyle ilgili yaptığı açıklamada, "sosyal Mesafe biraz soğuk bir durum olsada, halkımızın sıcaklığı ve içtenliğiyle yüreğimiz ısındı. Halkımızla yüz yüze olmayı özlemişiz.

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayakta, gece, ev ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, ayakta duran insanlar

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayakta ve yürüyor

Görüntünün olası içeriği: 5 kişi, ayakta duran insanlar

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayakta ve açık hava


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Pençe Kilit'ten acı haber: 1 şehit, 4 yaralı Pençe Kilit'ten acı haber: 1 şehit, 4 yaralı
ABD'deki havacılık zirvesinde Coşkunöz Aerospace ilgisi ABD'deki havacılık zirvesinde Coşkunöz Aerospace ilgisi
KAAN'a sanatsal paylaşım! KAAN'a sanatsal paylaşım!
Kepez’in sultanları lige hazır Kepez Belediyesi Spor Kulübü Voleybol Takımı, 22 Mart’ta başlayacak Anadolu Bölgesel Lig Grup Müsabakalarına hazır