AK Parti, "Türkiye Yüzyılı"nı kamuoyuna tanıtacak

AK Parti'nin hazırlıklarını tamamladığı, vizyon belgesi niteliği taşıyan "Türkiye Yüzyılı"nın detayları, 28 Ekim Cuma günü Ankara Spor Salonu'nda, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından kamuoyuyla paylaşılacak.


Gündem 27.10.2022 21:00:00 0
AK Parti,

AK Parti Isparta Burdur ve Antalya teşkilatları Başkentdeki proğram öncesi teşkilatlarını ve tüm üyelerini proğrama katılmaları için davet etti. Isparta Burdur ve Antalya heyeti 28 Ekim Cuma günü Ankara'ya hareket edecekler.

Özellikle genç seçmen olan 18 yaştaki gençlerden oluşan binlerce kişi Ak Partinin düzenlediği "TÜRKİYE YÜZYILI" programına katılacak. Genç seçmenlerin en çok teşkilatlandığı Isparta'dan 10 otobüs kalklacak.

100'üncü yaşına girmeye hazırlanan Türkiye Cumhuriyeti'ni kesintisiz 20 yıldır yöneten AK Parti, yeni yüzyılı şekillendirecek program, proje ve hedeflerle halkın karşısına çıkacak.

AK Parti kurmayları, üzerinde aylardır çalışılan ve "ülkenin gelecek tasarımı" olarak niteledikleri "Türkiye Yüzyılı" lansmanının hazırlıklarını tamamladı. Vizyon belgesi niteliği taşıyan program, 28 Ekim Cuma günü Ankara Spor Salonu'nda Saat 16.00 da vatandaşlarla paylaşılacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tek konuşmacı olacağı törende sporcular, sanatçılar, cemaat vakıfları, Alevi dernekleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, sanayici ve iş adamları, sanatçılar, çevreci genç ve kadınlar, şehit ve gazi yakınları, engelliler, siyasi parti temsilcileri, yabancı misyon temsilcileri, akademisyenler, gazeteciler ve sosyal medya fenomenleri de yer alacak.


"Dara Antik Kenti dünya tarihi açısından önemli bir yerdir" "Dara Antik Kenti dünya tarihi açısından önemli bir yerdir"
ALİ HEYBELI VE MUSA DERİN DARP EDİLDİ ALİ HEYBELI VE MUSA DERİN DARP EDİLDİ
Sakarya'da Başkan Alemdar'a ziyaretler sürüyor Sakarya'da Başkan Alemdar'a ziyaretler sürüyor
Hudut Kartalları sınırda geçit vermedi! Hudut Kartalları sınırda geçit vermedi!
Maden ihracatında kayıplar telafi ediliyor Maden ihracatında kayıplar telafi ediliyor