Ak Parti Uluborlu İlçe Kongresi Başladı


Siyaset 22.02.2020 12:28:00 0
Ak Parti Uluborlu İlçe Kongresi Başladı

Ak Parti Isparta Uluborlu İlçe Kongresi bugün saat 11.00'de Belediye düğün salonunda gerçekleşti. Kongre'ye iki aday olan Abidin Erem ve Süleyman Böncü kapıda Kongreye iştirak edenleri karşıladılar.

 

Kongreye Ak Parti YSK temsilcisi Isparta Milletvekili Recep Özel, İl Baskanı Osman Zabun, il Koordinatörü Kasım Bostan, İl genel meclisi Başkanı Serkan Keskin, Isparta Merkez İlçe Başkanı Ömer Parlak, Gençlik Kolları Başkanı Halil İbrahim Güleç  Atabey, Keçiborlu, Eğirdir, Aksu, Senirkent,  Sütçüler, Güneykent Belediye Başkanları Tevfik Atasoy, Veli Gök, Yusuf Murat Parlak, Kadir Heybeli, İsmail Yurdabak, Veli Kahraman, Metin Kutsal İlçe ve Belde Başkanları eski gençlik kolları Başkanları Faruk Daşdöner ve Özgür Yılmaz ve çok sayıda Vatandaş katıldı.

Beyaz Ekmekte Yeni Dönem: En Az Yüzde 70 Tam Buğday Şartı Geliyor Tarım ve Orman Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı destekli kampanya kapsamında ekmekte yeni dönem başlıyor; üretimde en az yüzde 70 tam buğday unu kullanılması hedeflenirken uygulama önce kamu yemekhanelerinde başlayacak...
Burdur’luların Ankara Temasında İlk Durak Özçelik Köy-Koop Mali Genel Kurulu için Ankara’ya gelen Burdurlu muhtar ve kooperatif temsilcileri, AK Parti Burdur önceki dönem milletvekili Bayram Özçelik’i ziyaret etti.
İNŞAAT SEKTÖRÜNDE ORTAK HEDEF: STANDART UYGULAMA Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO), inşaat sektörünün tüm paydaşlarını bir masa etrafında buluşturmaya devam ediyor.
Başkan Meçikoğlu Çocuklarla Buluştu Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, Burdur/Bucak TOBB Anaokulu’nda düzenlenen “Ramazan Sokağı” etkinliğinde öğrencilerle buluştu.
Antalya Avlan gölü yeniden hayat buldu Yıllardır kuraklıkla mücadele eden Avlan Gölü, bu yılki yağışlarla yeniden tamamen doldu; çorak araziye dönen göl, ekosistem ve göçmen kuşlar için yeniden umut oldu.