Ak Parti Yalvaç İlçe Başkanı Özer’den Vekillere OSB Teşekkürü


Siyaset 10.06.2020 00:25:00 0
Ak Parti Yalvaç İlçe Başkanı Özer’den Vekillere OSB Teşekkürü

Ak Parti Yalvaç İlçe Başkanı Özer’den Vekillere OSB Teşekkürü


Ak Parti Yalvaç İlçe Başkanı Alperen Mustafa Özer, geçtiğimiz günlerde onaylanan Yalvaç Organize Sanayi Bölgesi Kuruluş Protokolü nedeniyle başta Süreyya Sadi Bilgiç olmak üzere milletvekillerine teşekkür ettiklerini ifade etti. 


Yalvaç Organize Sanayi Bölgesi’nin gerek ilçemiz gerekse bölge ekonomisi için büyük önem taşıdığını ifade eden Özer, “Yalvaç OSB’yi kapatılma noktasından alarak başka örneği görülmeyen biçimde kamulaştırma ödeneğiyle birinci etabın altyapı aşamasına getirilmesinde başta değerli milletvekilimiz Süreyya Sadi Bilgiç olmak üzere Isparta İl Özel İdaremiz ve milletvekillerimizin büyük katkısı olmuştur. Bugün kamulaştırmaya kalksak beş altı milyonu geçen bir meblağın sağlanmasından tutun, heyet olarak Ankara’ya gittiğimizde de bakanlık nezdinde her türlü desteği vereceğini ifade eden milletvekilimiz, TBMM Başkan Vekilimiz Süreyya Sadi Bilgiç’e, yine desteklerini esirgemeyen milletvekillerimiz Recep Özel ve Mehmet Uğur Gökgöz’e, Isparta İl Özel İdaremiz ve İl Genel Meclisimize teşekkürü bir borç biliriz.

Ankara’da Yalvaç Çalışma Grubu heyeti olarak ziyaretimizde tüm milletvekillerimiz Yalvaç OSB konusunda tam desteklerini ifade etmişler, Yalvaç olarak bizim harekete geçmemiz gerektiğini ifade etmişlerdi. Biz de bu konuda her türlü desteğimizi verdik, vali beyin de teşvikleriyle kuruluş protokolü eksiksiz hale getirilerek bakanlığa gönderildi ve onaylandı. Şu anda Yalvaç OSB Müdürlüğü’nün kuruluş aşamasına geldik. Burada da milletvekillerimizle istişare halinde, valimiz, kaymakamımız, il özel idaremiz, belediyemiz ve Yalvaç Ticaret ve Sanayi Odamızla birlikte adım atmaya devam edeceğiz. Ak Parti olarak Yalvaç OSB’nin faaliyete geçmesi için her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Kuruluş protokolünün hayırlı olmasını diler, tekrar emeği geçenlere teşekkür eder, bu işi neticelendirene kadar takip ve desteğimizi sürdüreceğimizi belirtir, saygılar sunarız.” dedi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Vaillant Group Türkiye’de kaliteli hizmet eğitimleri sürüyor Vaillant Group Türkiye’de kaliteli hizmet eğitimleri sürüyor
İnşaat hizmet sektörü yönünü arıyor İnşaat hizmet sektörü yönünü arıyor
İnegöl ulaşımda çağ atlayacak İnegöl ulaşımda çağ atlayacak
SP'li Bursa adayından taahhütlü AK Parti lehine çekilme açıklaması SP'li Bursa adayından taahhütlü AK Parti lehine çekilme açıklaması