AK PARTİLİ BAŞKAN BAĞCI; AYLİN CESUR’UN AHLAKSIZCA KONUŞMASINI ŞİDDETLE KINIYORUZ


Siyaset 6.07.2020 16:57:00 0
AK PARTİLİ BAŞKAN BAĞCI; AYLİN CESUR’UN AHLAKSIZCA KONUŞMASINI ŞİDDETLE KINIYORUZ

AK Parti Burdur İl Kadın Kolları Başkanı Zeliha Bağcı Pazar günü İyi Parti Burdur İl Kongresinde İyi Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur’un yaptığı konuşmaya tepki kolayarak “ahlaksızca yapılan konuşmasını şiddettle kınıyoruz” dedi.  

 

Yapılan Basın Açıklamasında Başkan Zeliha Bağcı şunları söyledi:

Isparta İYİ Parti Milletvekili Aylin Cesur geçtiğimiz Pazar günü gerçekleşen Burdur İYİ Parti kongresinde kürsüden yaptığı konuşmasında salda gölü ile ilgili maksatlı ve ahlaksızca açıklamaları biz  kadınları derinden üzmüştür.

 

İYİ PARTİ Burdur il Kongresinin yapıldığı halka açık alanda Milletvekili Cesur’un konuşmasında  “SALDANIN KUMU’’ ile başlayan benim tekrar etmekten bile utanç duyduğum söylemi burdur kamuoyunun olduğu kadar Türkiye gündeminde de sert tepkilerle karşılanmıştır.

 

Bizler Kendisini Dinardaki şehit cenazesinde namaz kılınırken, cemaatin önüne fotoğraf çekilmek için kürküyle geçen Milletvekili Aylin Cesur’u, namaz kılan cemaate saygı duymamasından çok iyi hatırlıyoruz.

 

“ŞİDDETLE KINIYORUZ”

 

Son yapmış olduğu ahlak dışı konuşmasını şiddetle kınıyor, çirkin siyasetini Burdur’umuzda yapmasına her zaman tepki koyacağımızı ve sayın vekilin konuşmaya çıktığında  “uygunsuz içerik” uyarısını koymalarını basın mensuplarımızdan rica ediyoruz. Kendisi ne kadar “U” dönüşü yapmaya çalışsa da videoda konuşmaları o kadar net ve anlaşılırdır.

BURDUR KAMOYUNA SAYGIYLA…


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Keşan'da Deniz Zaferi kutlandı  Keşan'da Deniz Zaferi kutlandı 
New York Türkevi'nde unutulmaz iftar yemeği New York Türkevi'nde unutulmaz iftar yemeği
Karacabey’in çehresi değişiyor Karacabey’in çehresi değişiyor
Ticaret'ten iki yılda 850 milyon TL idari ceza! Ticaret'ten iki yılda 850 milyon TL idari ceza!