AK Partili Külünk'ten, Kılıçdaroğlu'na can alıcı soru!


Gündem 29.02.2020 19:28:00 0
AK Partili Külünk

AK Partili eski Milletvekili Metin Külünk, şehitler üzerinden siyaset çıkarmaya çalışan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, ortada herhangi bir seçim olmadığı halde "İktidara geleceğiz" şeklindeki sözlerini hatırlatarak ana muhalefet liderine zor bir soru yöneltti.

 
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bugün İstanbul’da yaptığı değerlendirmelere kendince tepki göstererek siyasi zihniyetini gözler önüne seren bir açıklama yaptı.

Kılıçdaroğlu, “Söz veriyorum. Millet İttifakı’nın iktidarında şehitler tepesi boş kalacak.” dedi.

CHP liderinin bu açıklaması kamuoyunda büyük tepkilere neden oldu. Esed ve terör örgütlerinin Türkiye’yi yıldıramayacağını söylerken ekonomideki iyileşemelerden bahseden Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, “Gündem dışı konuştu” eleştirisi yapanların, şehitleri siyasi propaganda aracı olarak kullanması vatandaşlar tarafından eleştirildi.

Ali İhsan Yavuz Antalya’da teşkilatla buluştu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz, Antalya Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda teşkilat mensuplarıyla bir araya gelerek birlik ve beraberlik mesajı verdi.
Başkan Başdeğirmen: “Isparta’da su sorununu kalıcı olarak çözüyoruz” Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdğeirmen, belediye bünyesindeki İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü, Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ile Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü personeline yönelik düzenlediği yemek programında ken
Karamusa suyu tartışmalarına Özboyacı’dan yanıt AK Parti Burdur İl Başkanı Özboyacı: “Karamusa Suyu Üzerinden Yanlış Algı Oluşturuluyor”
Serik’te mezbaha yanındaki dere ıslah edildi: Bölge artık güvenli Serik’te yıllardır tarım arazileri ve yerleşim alanları için risk oluşturan mezbaha yanındaki dere, DSİ ekiplerinin yaz boyunca yürüttüğü ıslah ve temizlik çalışmalarıyla güvenli hale getirildi.
Serik’te sağanak felaketi: Çınaraltı meydanı sular altında kaldı Serik’te etkili olan sağanak yağış, tıkanan logarlar nedeniyle Çınaraltı Meydanı’nı sular altında bıraktı. Çok sayıda iş yerinin zarar gördüğü su baskınının ardından esnaf altyapı eksikliğine tepki gösterdi.