AK Partili Külünk'ten, Kılıçdaroğlu'na can alıcı soru!


Gündem 29.02.2020 19:28:00 0
AK Partili Külünk

AK Partili eski Milletvekili Metin Külünk, şehitler üzerinden siyaset çıkarmaya çalışan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, ortada herhangi bir seçim olmadığı halde "İktidara geleceğiz" şeklindeki sözlerini hatırlatarak ana muhalefet liderine zor bir soru yöneltti.

 
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bugün İstanbul’da yaptığı değerlendirmelere kendince tepki göstererek siyasi zihniyetini gözler önüne seren bir açıklama yaptı.

Kılıçdaroğlu, “Söz veriyorum. Millet İttifakı’nın iktidarında şehitler tepesi boş kalacak.” dedi.

CHP liderinin bu açıklaması kamuoyunda büyük tepkilere neden oldu. Esed ve terör örgütlerinin Türkiye’yi yıldıramayacağını söylerken ekonomideki iyileşemelerden bahseden Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, “Gündem dışı konuştu” eleştirisi yapanların, şehitleri siyasi propaganda aracı olarak kullanması vatandaşlar tarafından eleştirildi.

Ramazanın son iftarı Çanakkale'de yapılacak Müslümanlar için önem taşıyan üç aylardan ramazanın son iftarı Çanakkale’de gerçekleştirilecek.
Bakan Gürlek: Hesap veremeyeceğim bir şey yok Adalet Bakanı Akın Gürlek, Özgür Özel’in kendisi hakkında sunduğu tapu belgelerinin tamamının gerçek dışı ve sahte olduğunu belirterek, “Benim veremeyeceğim hesabım yok. Hakimlik ve savcılıkta düzenli olarak mal bildiriminde bulunuyorum” dedi.
Bayram tatiline çıkacaklar dikkat: Tüm yurtta yağışlı hava etkili olacak Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün (MGM) son değerlendirmelerine göre, Ramazan Bayramı tatili boyunca Türkiye genelinde yağışlı sistemler etkisini gösterecek. Arefe günü ise özellikle Marmara ve Ege bölgeleri için şiddetli fırtına uyarısı yapıldı.
Kadıköy’de kritik randevu: Fenerbahçe – Gaziantep FK Trendyol Süper Lig’in 27. hafta açılış maçı İstanbul’da oynanacak.
Süper Lig’de 27. hafta maçlarının hakemleri belli oldu Türkiye Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulu tarafından yapılan açıklamayla, Süper Lig’in 27. haftasında görev yapacak hakemler duyuruldu.