AK Partili Külünk'ten, Kılıçdaroğlu'na can alıcı soru!


Gündem 29.02.2020 19:28:00 0
AK Partili Külünk

AK Partili eski Milletvekili Metin Külünk, şehitler üzerinden siyaset çıkarmaya çalışan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, ortada herhangi bir seçim olmadığı halde "İktidara geleceğiz" şeklindeki sözlerini hatırlatarak ana muhalefet liderine zor bir soru yöneltti.

 
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bugün İstanbul’da yaptığı değerlendirmelere kendince tepki göstererek siyasi zihniyetini gözler önüne seren bir açıklama yaptı.

Kılıçdaroğlu, “Söz veriyorum. Millet İttifakı’nın iktidarında şehitler tepesi boş kalacak.” dedi.

CHP liderinin bu açıklaması kamuoyunda büyük tepkilere neden oldu. Esed ve terör örgütlerinin Türkiye’yi yıldıramayacağını söylerken ekonomideki iyileşemelerden bahseden Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, “Gündem dışı konuştu” eleştirisi yapanların, şehitleri siyasi propaganda aracı olarak kullanması vatandaşlar tarafından eleştirildi.

Serik’te geleneksel yün eğirme geleneğini yaşatıyor Antalya’nın Serik ilçesinde yaşayan Ali Kara, geleneksel yöntemlerle yünü ipliğe dönüştürerek şapka ve çorap örüyor. Kara, el emeğiyle geçmişten gelen yün eğirme geleneğini yaşatmaya devam ediyor.
Antalya Aksu ve Isparta Aksu belediyeleri kardeş oldu Isparta Aksu Belediye Başkanı Veli Kahraman ve meclis üyeleri, Antalya Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım’ı ziyaret ederek iki isim kardeşi ilçe arasında iş birliği ve dayanışma mesajı verdi.
Bakan Işıkhan Isparta’da bir dizi ziyarette bulundu Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, Isparta’da Valilik, AK Parti İl Başkanlığı ve Belediye’yi ziyaret ederek iş dünyası temsilcileri, sendikalar, gençler ve kadın kuruluşlarıyla bir araya geldi; kentte istihdam ve sosyal politikala
Sivaslı yönetmenden dikkat çeken Broadway müzikali Dünyaca ünlü Broadway müzikali ''Jekyll & Hyde'' yeni prodüksiyonuyla ve yenilen kadrosuyla prömiyer yaptı.
TİMBİR 3 Yaşında: Dijital Medyada Kurumsallaşma Vurgusu Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa, birliğin 3. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada, internet gazeteciliğinde kurumsallaşma ve etik habercilik adına önemli adımlar attıklarını belirt