AK Partili Öz den, Tütüncü’ye övgüler


Gündem 7.11.2019 23:20:00 0
AK Partili Öz den, Tütüncü’ye övgüler

AK Partili Öz den, Tütüncü’ye övgüler

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’yü makamında ziyaret eden AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Abdurrahman Öz, “Teşkilatlardan yetişme başarılı bir belediye başkanımızsınız. Türkiye'ye örnek bir arkadaşımızsınız.” dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Abdurrahman Öz, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’yü makamında ziyaret ederek, belediye başkanlığındaki 3. dönemini kutladı. Kepez Belediyesi meclis üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette Başkan Hakan Tütüncü, belediyesinin yaptığı çalışmalarla ilgili Adalet ve Kalkınma Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Abdurrahman Öz’e bilgiler verdi. Ziyaretten dolayı duyduğu mutluluğu dile getiren Başkan Tütüncü, “Ziyaretiniz belediye meclis üyelerimizi, şahsımı ve belediyemizi son derece onurlandırmıştır. Mart seçimlerinden sonra gelmiş olduğumuz bu noktada, hemşerilerimize önümüzdeki beş yıla ilişkin vermiş olduğumuz sözleri arkadaşlarımızla birlikte yerine getirmek, onlarla bütünleşebilmek ve sayın cumhurbaşkanımızın işaret ettiği gönül belediyeciliğine uygun çalışmaları en iyi şekilde, kurumsal hale getirerek yolumuza devam edebilmek için geceyi gündüze katarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. “ diye konuştu.

Sorumluluğumuz büyük

Kepez’in hizmet yolculuğunu en güzel şekilde devam ettirdiklerine değinen Başkan Tütüncü, “Belediyemizin gün geçtikçe daha da büyümesi, daha farklı sosyal ve kültürel alanlarda hizmet üretmeye başlaması, toplumsal yapımızı, sosyoekonomik, sosyokültürel yapımızı güçlendirecek çalışmalar yapması, arkadaşlarımız ve bizim için çok büyük bir iftihar vesilesidir. Meclis üyelerimizle, teşkilatımızla partimizin kuruluş ilkeleri doğrultusunda çalışmaya devam ediyoruz. Bu ziyaretinizden dolayı sizlere tekrar çok teşekkür ediyoruz. Antalya’mıza değer katacak hizmetleri peşi sıra yerine getirmeye ve böylelikle bütün meclis üyesi arkadaşlarımızla birlikte burada partimizi en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğiz. Yükümüzün ağır olduğunu, sorumluluğumuzun büyük olduğunu, gayretimizin de buna oranla çok daha fazla olması gerektiğini biliyoruz. Bu süreci en iyi şekilde sürdüren belediye meclis üyesi arkadaşlarımıza da sizin şahsınızda, sizin bulunduğunuz bu güzel ortamda teşekkürlerimi ifade ediyorum.” dedi.

Başarılı bir belediye başkanımızsınız

Adalet ve Kalkınma Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Abdurrahman Öz de, “Genel merkez olarak, önümüzdeki 5 yıllık sürede belediyelerimizin yapacakları hizmetlerde onların destekçisi olduğumuzu, arkalarında olduğumuzu ifade etmek için buradayız. Bu ziyaretlere Antalya'dan başladık. Dün 3 ilçemizi ziyaret ettik ve bugün buradayız. Ziyaretlerimiz sırasında şuna dikkat ediyoruz. Cumhur İttifakı'nın yapıldığı illerimizde ilçe teşkilatımızı ziyaret ediyor ve ilçe teşkilatımızla birlikte Cumhur İttifakı’nın MHP'li Belediye Başkanı arkadaşlarımıza da nezaket ziyaretinde bulunuyoruz. Genel Merkez olarak, Cumhur İttifakı'nın ruhuna uygun, ilçelerde, beldelerde ve illerde uyum içerisindeki çalışmalara önem verdiğimizi ifade ediyorum. Sizin üçüncü döneminiz. Teşkilatlardan yetişme başarılı bir belediye başkanımızsınız. Türkiye'ye örnek bir arkadaşımızsınız. Özellikle sizlere başarılar diliyorum ve 5 yıllık süreçteki çalışmalarınızda, her zaman yanınızda olduğumu buradan bir kez daha ifade etmek istiyorum.”diye konuştu.

Başkanımızdan çok memnunuz

Adalet ve Kalkınma Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Abdurrahman Öz, daha sonra Kepez Belediyesi’nin sağlık alanında örnek hizmeti olan Belediye Sağlık Merkezi’ni ziyaret etti. Belediye Sağlık Merkezi hakkında Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’den bilgiler alan Öz, vatandaşlara da verilen hizmetlerden memnun olup, olmadıklarını sordu. Bir vatandaşın hizmetlerden çok memnun olduğunu söylemesi üzerine, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Abdurrahman Öz ise, “Başkanımızdan bizde çok memnunuz. “ dedi.

Bu haberle ilgili görüntülere aşağıdaki linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Düzce'de motor kazası Düzce'de motor kazası
Şadi Özdemir: Nilüfer’de yeni bakış açılarına ihtiyaç var Şadi Özdemir: Nilüfer’de yeni bakış açılarına ihtiyaç var
KAYMEK’in gençleri, Çanakkale ruhunu anlattı KAYMEK’in gençleri, Çanakkale ruhunu anlattı
Çiftçilere müjde! Tarımsal sulama ücretsiz Çiftçilere müjde! Tarımsal sulama ücretsiz