AK Partili Yılmaz, “Vatandaşa en yakın birimler yerel yönetimler”


Siyaset 11.11.2019 01:54:00 0
AK Partili Yılmaz, “Vatandaşa en yakın birimler yerel yönetimler”

AK Partili Yılmaz, “Vatandaşa en yakın birimler yerel yönetimler”

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’yü makamında ziyaret eden AK Parti Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, yerel yönetimlerin önemine değinerek, “ Yerel yönetimler vatandaşa en yakın birimlerdir. Vatandaşın gündelik hayatına dokunur” dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’yü makamında ziyaret ederek, belediye başkanlığındaki 3. dönemini kutladı. AK Parti Antalya İl Başkanı Av. İbrahim Ethem Taş, AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar’ın da bulunduğu ziyarette, Başkan Tütüncü, ilçedeki çalışmalar hakkında bilgi verdi. AK Parti’nin Antalya’ya çok büyük hizmetler verdiğine değinen Başkan Tütüncü, “Bugüne kadar şahsınızın iktidarımız çatısı altında Antalya'ya, Türkiye'ye çok büyük hizmetleri oldu. Sizleri saygıyla hep yad ediyoruz, takdir ile anıyoruz. Antalyamıza kazandırdığınız hizmetler, Sayın Cumhurbaşkanımız ve iktidarımızın gösterdiği büyük özen halkımız tarafından büyük bir onur vesilesidir. Şehrimizi ileriye taşıma adına bize verdiğiniz her türlü desteğe, şehrimiz adına çok teşekkür ediyoruz. “diye konuştu.

Gönül birliği içinde çalışıyoruz

AK Parti Teşkilatı ile gönül birliği içinde çalıştıklarını bildiren Başkan Tütüncü, “Cumhurbaşkanımızın hedefleri doğrultusunda hemşehrilerimize, şehrimize hizmet etmeye devam ediyoruz. Sizlerin varlığı ve sizlerin şehrimize katkıları en büyük gücümüz ve iftihar vesilemizdir. Çok şükür ki iktidarımızın geçen yıllar içerisinde şehrimize kazandırdığı birçok hizmet var. İnşallah şimdi bu hizmetleri bambaşka bir enerjiyle, heyecanla daha da arttırmak en temel vazifemiz ve hedefimiz. Bize kattığınız her şey için verdiğiniz kıymet ve değer için sizlere gönül borcumuzu ifade etmek isteriz.” dedi.

Yerel yönetimler gündelik hayata dokunur”

AK Parti Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz’da, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün Türkiye’nin en genç başkanlarından biri olduğuna değindi. Yılmaz, “Sanki başkanımızın üçüncü dönemi  değil, birinci dönemi gibi duruyor. Gençliğin enerjisini koruyor. “ diye konuştu. Yerel yönetimlerin çok çok önemli olduğunu belirten Yılmaz, “Yerel yönetimler vatandaşa en yakın birimler. Vatandaşın gündelik hayatına dokunan birimler. Yürüdüğü kaldırım, içtiği su, soluduğu hava, ticaret, alışveriş, birçok şey yerel yönetimlerle bağlantılı. Dolayısıyla yerel yönetimlerdeki hizmet kalitesi arttıkça vatandaşımızın gündelik hayatına da bu olduğu gibi yansıyor. Yerel yönetimde hizmet olmazsa, başarı olmazsa buda vatandaşımızın hayatına olumsuz bir şekilde yansıyor. Sizin tabii üçüncü döneminiz. Kepez’e iki  dönemdir çok büyük hizmetler yaptınız, Allah razı olsun. İnşallah üçüncü dönemde bunu artırarak devam ettirirsiniz. Ama sadece hizmet etmek yetmiyor. “ diye konuştu.

Gönül belediyeciliği ile yola devam

“Vatandaşa dokunmak, vatandaşla iç içe olmak, hemhal olmak çok çok önemli” diyerek sözlerine devam eden Yılmaz, “Cumhurbaşkanımız da hep bunun altını çiziyor. İnşallah bir taraftan hizmet, bir taraftan gönül belediyeciliği ile yola devam. Özellikle Antalya gibi ülkemiz için değerli bir şehirde bu hizmetler sadece buraya değil ülkeye de büyük katkıda bulunuyor. Malum bu sene 16 milyona yakın bir turist ağırlayacak. Antalya tarımda da ülkemizin en önde gelen illerinden bir tanesi. Ben aynı zamanda belediyeciliğin ekonomik belediyecilik olması gerektiğini düşünüyorum. İyi bir belediye aynı zamanda iyi bir yatırım ortamı sağlıyor. Bu da ülkemizdeki istihdama, üretime, ihracata katkıda bulunuyor. Hem altyapı, hem sosyal belediyecilik, hem ekonomik belediyecilikte başarılarınızın devamını diliyorum.” ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, AK Parti Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz’a Antalyaspor’un ilk takım formasını hediye etti.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Karacabey’in çehresi değişiyor Karacabey’in çehresi değişiyor
Ticaret'ten iki yılda 850 milyon TL idari ceza! Ticaret'ten iki yılda 850 milyon TL idari ceza!
CHP'li Dalgıç'tan Mudanyalı üretici kadınlara destek sözü CHP'li Dalgıç'tan Mudanyalı üretici kadınlara destek sözü
Başiskele Ortadil Sokakta sürüş güvenliği Başiskele Ortadil Sokakta sürüş güvenliği