AK Partililer, Bursanın geleceğini istişare etti

AK Parti Bursa Teşkilatları, istişare toplantısında biraraya geldi. Bursa’nın geleceğine dair atılan adımların konuşulduğu toplantıda Bursa için yatırımlar ve teşkilat çalışmaları da görüşüldü.


Gündem 11.04.2021 15:30:00 0
AK Partililer, Bursanın geleceğini istişare etti

BURSA (İGFA) - AK Parti Bursa İl Başkanlığının Bursa Merinos AKKM Yıldırım Beyazıt Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya Genel Başkan Yardımcısı Efkan Ala, Genel Merkez MKYK Üyesi Ayhan Salman, TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı ve önceki dönem Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş,  İl Yürütme Kurulu Üyeleri, İlçe Başkanları ve  belediye başkanları katıldı.

Toplantıda konuşan AK Parti Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Efkan Ala, tüm dünyayı  etkileyen pandemi sürecinin olumsuzluklarına  ve yıllardır gittikçe güçlenen, büyüyen, dünya kamuoyunda daha fazla söz sahibi olan Türkiye’nin büyümesini engellemeye  çalışan iç ve dış güçlere rağmen, AK kadroların birlik ve beraberlik içerisindeki sağlam duruşları ile Türkiye’nin güçlü geleceğine yürüyüşünü sürdürdüğünü vurguladı. 

AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan, merkezi hükümetin projelerinin takipçisi olacak ve tüm teşkilatlarımızla şehrimizin güçlü geleceği için Cumhurbaşkanı Erdoğanın övgülerine mazhar olan proje ve çalışmaları bir bir hayata geçireceklerini söyledi. 

AK Parti Genel Merkez MKYK Üyesi Ayhan Salman, kuruluşundan bu yana partilerinin ve AK Parti vizyonunun en önemli destekçilerinden olan Bursa’nın ve AK Parti Bursa teşkilatlarının yeni dönemde de Türkiye’ye örnek çalışmalarını sürdüreceğini ifade ederek, her fırsatta teşkilat mensupları ile biraraya  gelerek AK Parti’nin istişare kültürünü sergileyen İl Başkanı Davut Gürkan’a teşekkür etti.


ISPARTA'DA ET YEMEK HAYAL OLACAK ISPARTA'DA ET YEMEK HAYAL OLACAK
AK Parti Antalya Başkanlığı teleferik kazasını değerlendirdi! AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin, teleferik kazası soruşturmasında tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'e ilişkin, "2017'de hizmete girip, 7 yıldır çalışan bu tesisin 6,5 yıldır genel müdürlüğünü olaydan yaklaşık 2
Vali Baruş ve Bulgaristan heyeti Başkan Başdeğirmen’i ziyaret etti Vali Baruş ve Bulgaristan heyeti Başkan Başdeğirmen’i ziyaret etti
Mesut Kocagöz için cezaevi önünde yürüyüşe jandarma engeli Yaşanan teleferik kazasının ardından tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz’ü ziyaret eden CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Zeybek, ziyaretin ardından cezaevinden yaklaşık 300 metre uzakta izin verilen alanda açıklamada
Birileri kendilerince “yerel iktidar”, “merkezî iktidar” diye Türkiye’de ikili bir yapı ihdas etmeye çalışıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Birileri kendilerince “yerel iktidar”, “merkezî iktidar” diye Türkiye’de ikili bir yapı ihdas etmeye çalışıyor.