AK Partililerden İttifak Belediyelerine Ziyaret


Siyaset 11.08.2020 00:35:00 0
AK Partililerden İttifak Belediyelerine Ziyaret

Burdur'da Cumhur ittifakı kaynaşmaya devam ediyor. 

BURDUR'DA Cumhur İttifakı mensubu olan Ak parti ve Mhp her fırsatta birbirleri ile istişare ederek yan yana duruş sergiliyorlar.

7. Olağan Kongreye Çavdır'da start veren AK Parti Burdur, kongre arkasından bir takım ziyaretlerde bulundu. 

AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur, Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, Gölhisar Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş, Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, Kemer Belediye Başkanı İsmail Özay, AK Parti Bucak İlçe Başkanı Mustafa Oğuz, Gölhisar İlçe Başkanı ve AK Parti teşkilatının katılımı ile Çavdır Belediye Başkanı Süleyman Kayacan'a ve Söğüt Belediye Başkanı Ayhan Yurdasiper'e nezaket ziyaretinde bulundular.

Çavdır Belediye Başkanı Süleyman Kayacan ziyaretinin ardından Çavdır'da esnaf ziyareti gerçekleştiren AK Parti Burdur Heyeti, "esnaflarımızla hasbihal ettik. Kendileri, bizlerden Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a sevgi ve selamlarını iletmemizi istediler. Cumhur ittifakı birlikte yürümeye devam edecek" ifadelerini kullandı.

Isparta’da “yaşayan miras şöleni”ne yoğun ilgi Salih Gündoğdu ve Eren Can Yıldız’ın sahne aldığı “Yaşayan Miras Şöleni”nde Ispartalılar türkü dolu unutulmaz bir gece yaşadı; program sonunda Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve İl Müdürü Vural Oğuzlar sanatçılara hediyelerini
Başkan Başdeğirmen açıkladı: Cumhuriyet caddesi’nde orta refüj kaldırılıyor Isparta’da Cumhuriyet Caddesi için yapılan ankette çoğunluk orta refüjün kaldırılmasını istedi; Şükrü Başdeğirmen, sonuçlara göre trafik düzenlemesinin yeniden yapılacağını açıkladı.
Bilgihan: “Salda’yı dünyaya tanıtacağız” Vali Bilgihan, Salda Gölü’nün hem doğal güzelliği hem de bilimsel önemiyle dikkat çektiğini vurguladı.
Burdur’da tarımda yeni dönem: B-Reçete sistemi tanıtıldı Burdur’da düzenlenen toplantıda tanıtılan B-Reçete Sistemi ile tarımda izlenebilirlik artırılarak çevre ve insan sağlığını koruyan yeni bir dönemin kapıları aralanıyor.
Kitapseverlerin buluşma noktası Kepez Kepez Belediyesi’nin düzenlediği kitap fuarı, söyleşiler ve imza günleriyle her yaştan ziyaretçiye hitap ederken, 5 Nisan’a kadar yoğun bir program sunacak.