Akbükün Yağmur Çilesi Sona Eriyor.

Aydın Büyükşehir Belediyesi 1001 Cadde üzerinde 7 yerde yağmur tahliye kanalları açarak, yağmurda biriken suları denize deşarj etme çalışmalarını başlattı. Akbük Türkan Saylan Kültür Merkezi mevkiinden başlayarak Kumkente kadar uzanan 1001 cadde üzerinde


Gündem 12.10.2021 12:00:00 0
Akbükün Yağmur Çilesi Sona Eriyor.

D. Temel YURDAER(DİDİMA AHABER)- Didim'in Akbük Mahallesinde her yağmur yağdığında büyük sorun olan yağmur suları artık kontrol altına alınıyor. Özellikle 1001 Caddee bulunan iş yerleri her yağmurda sular altında kalmakta. Esnaf binlerce lira zarara uğramakta. 1001 Cadde üzerinde biriken yağmur suları trafiği ve yaya geçişini olumsuz yönde etkilemekte.

Büyükşehir belediyesinin Yağmur suyu deşarj çalışmaları ile birlikte AYDEM de elektrik kablolarını ve
Elektrik Tellerinin toprak altına alma çalışmalarını birlikte yürüterek Akbüklünün her iş için yolların bozularak zorda kalmasının önüne geçilmiş oldu. Yağmur suyu deşarj çalışmalarının ardından Büyükşehir belediyesi 1001 caddede yol yapım çalışmalarını başlatacağını bildirdi.

 


İzmit, 23 Nisan’da çocuk sesleriyle şenlenecek İzmit, 23 Nisan’da çocuk sesleriyle şenlenecek
Lezita'dan grev açıklaması Lezita'dan grev açıklaması
CHP’den yurt dışında örgütlenme atağı: Paris Birliği kuruldu! CHP’den yurt dışında örgütlenme atağı: Paris Birliği kuruldu!
Ali Jale'ye Miçotakis sürprizi Ali Jale'ye Miçotakis sürprizi
Uludağ İçecek ihracatın yıldızı oldu Uludağ İçecek ihracatın yıldızı oldu