Akçadağ muhtarlarının yüreğine su serpildi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Akçadağ Muhtarlar Derneği Başkanı Eyüp Gönültaş ile birlikte ilçenin mahalle muhtarlarını makamında ağırlarken, su ile oluşan soru işaretleri de giderildi.


Gündem 4.02.2021 13:00:00 0
Akçadağ muhtarlarının yüreğine su serpildi

MALATYA (İGFA) - Akçadağ Muhtarlar Dernek Başkanı ve aynı zamanda Fatih Mahallesi Muhtarı Eyüp Gönültaş ve Akçadağ ilçesinde bulunan bazı mahalle muhtarları Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret etti. Akçadağ ilçesine yapılan yatırımlar ve bundan sonraki dönemler içerisinde yapılacak yatırımların görüşüldüğü toplantıya MASKİ Genel Müdürü M.Yaşar Karataş da katıldı.

Akçadağ Muhtarlar Derneği Başkanı ve Fatih Mahalle Muhtarı Eyüp Gönültaş, verimli geçen görüşmenin ardından muhtarlar ve vatandaşlar arasında konuşulan konularda oluşan soru işaretlerine cevap aldıklarını söylerken, "Akçadağ’ın suyuna dokunulmadığını belgeleriyle gördük. Ancak Yazı Köyü dediğimiz ve Akçadağ’ın Yeşilyurt ilçemize de sınır olan köylerde suya ihtiyaç duyulduğunda tanker ile su götürmeye ihtiyaç olduğunu ve yaşam kaynağı olan suya ihtiyaç olunduğu için bu noktada projeler ortaya konuldu” dedi.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise Akçadağ ilçesi muhtarlarının kafalarındaki soru işaretlerini çözmeye çalıştıklarını dile getirirken, "Memleketimizin içme suyu, sulama suyu, yolu, asfaltı, çevre düzenlemesi, parkı, tarihi eseri, kültürel mirasının hepsine talibiz. Sadece bugün yaşayanların değil, dün yaşayanların ve yarın yaşayacakların sorumlulukları üzerimizdedir" dedi.

 


Antalya’da güzellik buluşması Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı başladı Antalya’da güzellik akademisyenleri ile uzmanlarının buluştuğu, 4 gün sürecek Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı (Beautycare 2024) başladı. Ç
‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor ‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor
Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret
Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği
Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı