Gündem

Gündem Haberleri

Akdeniz'de korkutan deprem!


Gündem 20.06.2020 01:50:00 0
Akdeniz

Kandilli Rasathanesi'nin verilerine göre Girit Adası açıklarında 4.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Depremin derinliği 18.9 kilometre olarak duyuruldu.

AFAD ise "Datça açıklarında saat 23.34'te 4,5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi" diye açıklama yaptı. Yaşanan depremlerin saatini ve büyüklüğünü anlık olarak takip etmek mümkün.

İsparta’da şiddetli fırtına ve sağanak Isparta’da etkili olan sağanak ve şiddetli rüzgâr nedeniyle Halıkent Mahallesi’nde ağaçlar devrildi, bir sitenin kamelyası yerinden söküldü; yetkililer vatandaşları olası tehlikelere karşı uyardı.
Antalya’da Kripto Tuzağı: Sahte Polis Baskınında 4 Milyon Dolarlık Vurgun Antalya’da kendilerini polis olarak tanıtan bir çete, villaya düzenlediği sahte operasyonda milyonlarca dolarlık kripto varlığı ele geçirdi. Aralarında görevdeki bir polis memurunun da bulunduğu 10 şüpheli tutuklandı.
İbrahim Özkan’dan Akseki belediyesi’ne sert eleştiriler: “Polemik değil, icraat Görmek istiyoruz” Antalya İbradı eski Belediye Başkanı İbrahim Özkan, Akseki Belediyesi ve CHP Akseki İlçe Başkanlığı’na yönelik dikkat çeken bir açıklama yaptı. Özkan, sosyal medya üzerinden yönelttikleri soruların cevapsız bırakıldığını belirtere
Isparta Şoförler Odası’nda Tartışmalı Seçim Basına kapalı olarak yapılan Isparta Şoförler Odası seçimlerinde, gelen tepkiler sonrası yalnızca bazı basın mensuplarının içeri alınmasına izin verildi. Mevcut Başkan Mehmet Yücedağ’ın kazandığı seçimler, şeffaflık tartışmalarını
Başkan adaylarının yönetim listeleri belli oldu Isparta Şoförler ve Otomobilciler Odası’nda başkan adaylarının yönetim listeleri