Gündem

Gündem Haberleri

Akdeniz'de korkutan deprem!


Gündem 20.06.2020 01:50:00 0
Akdeniz

Kandilli Rasathanesi'nin verilerine göre Girit Adası açıklarında 4.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Depremin derinliği 18.9 kilometre olarak duyuruldu.

AFAD ise "Datça açıklarında saat 23.34'te 4,5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi" diye açıklama yaptı. Yaşanan depremlerin saatini ve büyüklüğünü anlık olarak takip etmek mümkün.

Keçiborlu’da Karla mücadele seferberliği: Ekipler 7/24 sahada Keçiborlu’da kar yağışının ardından belediye ekipleri yol temizleme çalışmalarını hızla başlatırken, Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak (Koca Yusuf) vatandaşların mağdur olmaması için ekiplerin 7/24 sahada görev yaptığını vurgula
Kar manzarası trafiği kilitledi: Kirazlıdere yolunda uzun araç kuyrukları Isparta’da akşam saatlerinde kar manzarasını görmek isteyen vatandaşların yoğun ilgisi Kirazlıdere yolunda uzun araç kuyruklarına neden olurken, trafik zaman zaman durma noktasına geldi.
Sekmen’den STK’lara destek mesajı Antalya’da Ormana Gençlik Derneği tarafından düzenlenen birlik ve beraberlik kahvaltısına katılan İbradı Belediye Başkanı Hatice Sekmen, dayanışma ve birlik mesajları verdi.
Vali Erin’den Bladeco’ya yatırım ziyareti Isparta Valisi Abdullah Erin, güneş paneli ve hızlı şarj istasyonu üretimi yapan Bladeco firmasını ziyaret ederek yürütülen çalışmalar ve üretilen ürünler hakkında yetkililerden bilgi aldı.
Serik’te zirai don nöbeti Serik’te gece sıcaklıklarının sıfırın altına düşmesiyle üreticiler, seralarda soba yakarak ürünlerini don tehlikesine karşı sabaha kadar korumaya çalıştı.