Gündem

Gündem Haberleri

AKDENİZ E-İHRACAT KONFERANSI


Gündem 29.11.2019 19:40:00 0
AKDENİZ E-İHRACAT KONFERANSI

Ülkemizin en köklü STK’larından olan ASKON ve E-ihracat alanında uzman World eCommerce Forum, Türkiye 2023 ihracat hedefi ve stratejisini desteklemek ve ülkemizin dünya ticaretinden aldığı payı yüzde 1,5 seviyesine çıkarabilme hedefine katkı sağlamak amacıyla 14 Aralık 2019 tarihinde “Akdeniz E-ihracat Konferansı” organize etti. EXPO Antalya Konferans Salonunda yapılacak etkinliğe binlerce kişinin katılması planlanıyor.

Antalya’da gerçekleşecek olan etkinlik ile güçlü işbirlikleri kurarak uluslararası arenada Türkiye’nin sahip olduğu üretim gücünün ve kapasitesinin e-ihracat ile gelişmesine anlamlı katkılar yapmak hedefleniyor. Konuyla ilgili şu bilgilendirme yapıldı:

“Etkinlikle ulusal ve uluslararası markalarla, gerçekleştirdiği faaliyetler ve sahip olduğu vizyonu ile e-ihracatı firmalar için daha kolay ve ulaşılabilir kılarak, ülkemizin uluslararası ticaretteki payını artırmak ve ülkemizi bölgesel bir e-ticaret merkezi haline getirerek ekonominin geliştirilmesi için politikalar üretilmesine aracılık etmek istiyoruz.”

Kaş Ülkü ocakları’ndan gönüllü arama kurtarma hamlesi Antalya Kaş Ülkü Ocakları, olası afetlerde görev almak üzere gönüllü arama kurtarma birimi kurdu. İlk adımda orman yangınlarına karşı su dolu bidonlar yerleştiren ekip, vatandaşları gönüllü olmaya davet ediyor.
Afrika üzerinden geliyor! Bugün başlıyor: Sıcaklıklar 40 dereceyi aşacak Meteoroloji Genel Müdürlüğü, ülke genelinde hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerine çıkacağını belirterek vatandaşları günün en sıcak saatlerinde dikkatli olmaya çağırdı.
Kepez’den Milli Takıma gurur yolculuğu Kepez Belediyesi Spor Kulübü, Türk hentbolunun yükselen yıldızlarını yetiştiriyor. 30 Haziran-13 Temmuz tarihleri arasında Ankara’da düzenlenen Kadınlar 17 Yaş Avrupa Hentbol Şampiyonası hazırlık kampına, Kepez Belediyesi'nin başa
Böcek tutuklandı Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü 'rüşvet' soruşturması kapsamında gözaltına alınan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, sulh ceza hakimliğince tutuklandı
Böcek tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve eski gelini Zeynep Kerimoğlu, rüşvet soruşturması kapsamında gözaltına alındı. Başkan Böcek, 25 milyon TL’lik seçim desteği talebi ve 30 milyon TL’lik konut alımı iddialarıyla