Yaşam

Yaşam Haberleri

AKDENİZ HABERCİSİ


Yaşam 23.10.2023 01:02:00 0
AKDENİZ HABERCİSİ

Yaşanılır hayatı şekillendiren yeni keşiflerin öncülüğünü üstlenerek daha iyi bir yaşamın standartlarını oluşturmak, toplumu bilinçlendirmek, yönlendirmek için çalışan Akdeniz Habercisi Haber Ajansı, 2011 yılında kurulmuştur. Takipçilerinin yanı sıra çalışanları, iş ortakları ve hatta rakipleri için bir tutkuya dönüşecek, sınıfının en iyisi yaşam tarzı markalarını bünyesinde barındıran Haber Ajansı, çalıştığı alanlarda küresel bir oyuncu olma hedefiyle çalışmalarına devam etmektedir. Haber Ajansımızın Genel Yayın Yönetmeni Samet Memiş'in resmi haberakdeniz.com ve Samet Memiş Youtube kanalıdır. Haber Ajansı ve Youtube kanalı, Batı Akdeniz Türkiye ve dünya gündemine dair konu ve içerikleri toplayarak yönetmenimiz aracıyla sizlere sunuyor, siz değerli izleyenlerimize dürüst ve doğru kaynaklı haber yorumları sunmayı amaçlıyoruz. Değerli youtube kullanıcıları kanala abone olmayı, videolarımıza beğeni ve yorum atmayı unutmayınız. Sosyal medya hesaplarımız olan Facebook, Instegram ve Twitter hesaplarında da bizleri takip edebilirsiniz.


Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı