Akdeniz'in En İyi Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi Isparta'da

Hekimleri, sağlık çalışanları ve fiziki mekanı ile Türkiye’nin sayılı diş merkezlerinden olan Isparta Ağız ve Diş Sağlığı Merkezine 2021 yılında 126 bin 721 kişi tedavi için başvurdu. ADSM’ye sadece Ispartalılar değil, Akdeniz, Ege ve İç Anadolu Bölgesi’n


Gündem 25.04.2022 02:10:00 0
Akdeniz

Hekimleri, sağlık çalışanları ve fiziki mekanı ile Türkiye’nin sayılı diş merkezlerinden olan Isparta Ağız ve Diş Sağlığı Merkezine 2021 yılında 126 bin 721 kişi tedavi için başvurdu. ADSM’ye sadece Ispartalılar değil, Akdeniz, Ege ve İç Anadolu Bölgesi’nden birçok hasta da şifa için geliyor. Isparta ADSM birçok özelliğiyle bölgenin en iyisi oldu.

Isparta’da ilk etapta Sadık Yağcı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi olarak hizmet veren, daha sonra ise günümüz şartlarına uygun olarak yapılan binaya taşınan ADSM, her geçen kalitesini ve rüştünü ispat etmeye devam ediyor. Birçok şehirde olmayan cihazlarla donatılı olan Isparta ADSM, ‘Sağlık Şehri Isparta’ mottosuna da uyuyor.

VERİLERLE ISPARTA  ADSM 2021 YILI AYAKTAN HASTA SAYISI 94 Bin 187

ACİL HASTA SAYISI

0

MHRS’DEN (Randevulu) BAKILAN HASTA SAYISI

40 BİN 756

TOPLAM MUAYENE SAYISI

126 bin 721

2022 YILI OCAK – ŞUBAT – MART AYLARI MUAYENE SAYILARI

AYAKTAN HASTA SAYISI

19 bin 186

ACİL HASTA SAYISI

0

MHRS’DEN (Randevulu) BAKILAN HASTA SAYISI

17 bin 543

ISPARTA AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞININ HEDEFİ BÜYÜK

ADSM ile ilgili olarak verilen bilgiler doğrultusunda: “Modern tıbbın gerektirdiği kaliteli sağlık hizmetini, deneyimlerin ışığında, nitelikli personeli ile son teknolojiye uygun araçlarla zamanında, doğru ve etkili, hasta ve çalışanlarının haklarını koruyarak kolay erişilebilir şekilde tüm hak sahiplerine sunmaktır.

HEDEFLER            

Uluslar arası standartlarda kaliteli sürekli gelişen ve güvenilir sağlık hizmeti sunarak tercih edilen hastaneler arasında öncü olmaktır.

KALİTE POLİTİKAMIZ;

İleri Teknoloji ile kurulmuş hastanemizden hizmet alanlara eşit, zamanında, hasta ve çalışanın güvenliğinin sağlandığı, memnuniyet odaklı, sürekli eğitimle gelişmeyi ve değişimi takip eden, destekleyen, ölçen, çalışanlar tarafından desteklenen, kalite standartlarına ve mevzuatlara uyan sağlık hizmeti vermektir” denildi. (Tuna Ünal)


FETÖ'ye 20 ilde 'Kıskaç'! FETÖ'ye 20 ilde 'Kıskaç'!
Sağlıklı toplum için mutlu hekimler gerekiyor Sağlıklı toplum için mutlu hekimler gerekiyor
LGS başvurularında bugün son gün LGS başvurularında bugün son gün
Seçimler öncesinde piyasalarda son işlem günü Seçimler öncesinde piyasalarda son işlem günü
Doğanşehir'de toplu açılış töreni Doğanşehir'de toplu açılış töreni