Aksaray AK Partide yönetime yoğun ilgi

AK Parti Aksaray İl Başkanlığının 7’nci Olağan Kongresi öncesinde oluşacak yeni yönetim kurulunda yer almak isteyen aday sayısının 150’ye yaklaştığı bildirildi.


Gündem 3.02.2021 17:30:00 0
Aksaray AK Partide yönetime yoğun ilgi

AKSARAY (İGFA) - AK Parti il yönetiminde görev almak isteyenlerin yoğun bir teveccüh oluşturduğunu kaydeden Başkan Hüseyin Altınsoy, “Partimize büyük bir teveccüh var. Şu anda 150’ye yakın dava kardeşimiz bizimle aynı yolda yürümek için başvuruda bulundu. Bu tablo, milletimizin geleceğini hala AK Parti’de gördüğünün işaretidir. Hemşerilerimizin ve dava arkadaşlarımızın bizlerle birlikte aynı yolda yürümek istemesi gurur verici” dedi.

Yollarının uzun, hedeflerinin büyük olduğunu kaydeden Altınsoy, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde hedeflerimize, durmadan, yorulmadan, aşkla, heyecanla yürümeye devam edeceğiz. AK Parti teşkilatları sadece bu şehrin bu ülkenin değil dünyanın kaderini değiştirecek bir liderin arkasında yürüdüğünün farkındadır. Bundan sonra da aynı azim ve kararlılıkla, aşkla, birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam edeceğinden hiç kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

 


Eski Isparta Belediye Başkanı Ziya Zeynelgil hayatını kaybetti 1984-1989 yılları arasında ANAP’tan girdiği seçimlerde Isparta Belediye Başkanlığı'nı kazanan ve bir dönem başkanlık yapan Ziya Zeynelgil hayatını k...
Fahiş fiyata sivil boykot! Başkan Erdoğan'dan talimat: Hükümet yeni önlemler alacak Yiyecek sektöründeki fahiş fiyat artışına karşı vatandaşlar boykot kampanyası başlattı. Sosyal medyada bir araya gelen çok sayıda kullanıcı, bu cumartesi ve pazar günü kafe ve restoranlara gitmeme kararı aldı. Boykota destek hızla
İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi! İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi!
Gökyüzünden denize doğru pedal çevirecekler Kemer’de bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Sky To Sea (Gökyüzünden Denize) Dağ Bisikleti Yarışı için hazırlıklar tamamlandı.
Erdoğan, Romanyalı mevkidaşıyla görüştü Erdoğan, Romanyalı mevkidaşıyla görüştü