Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer yeni zabıtalarla buluştu

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, yeni başlayan zabıta memurları ile bir araya geldi.


Gündem 19.02.2021 13:30:00 0
Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer yeni zabıtalarla buluştu

AKSARAY (İGFA) - Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, bünyelerindeki hizmet binasında memuriyete yeni başlayan zabıta memurları ile bir araya geldi.

Aksaray Belediyesi Zabıta Müdürlüğü bünyesinde görevine başlayan 22 yeni zabıta memuru ile tek tek sohbet eden Başkan Dinçer, zabıta personellerine görevlerinin bilinci hakkında bilgi verdi. Zabıta memurları Belediye Başkanı Evren Dinçer’e çiçek takdim etti. 

Devlet memurunun hem iş hem de sosyal hayatında toplumsal bir bilinçle davranması gerektiğinin altını çizen Belediye Başkanı Evren Dinçer, zabıtaların cadde ve sokaklar başta olmak üzere şehrin birçok noktasında kurumun görünen yüzleri olduğunu kaydettdi.

Zabıtaların görev esnasında veya mesai dışındaki zamanlarda hassasiyetli davranması gerektiğini vurgulayan Aksaray Belediye Başkanı, "Vatandaşlarımıza karşı güler yüzlü ve anlayışlı bir duruş ile aksaklıkların önüne geçebilirsiniz. Bizler gönül belediyeciliği anlayışı ile hizmet ediyoruz. Buradan hareketle personellerimizin de buna hassasiyet göstermesini istiyoruz. Görevinizde başarılar diliyorum’’ dedi. 

 




FRC Dünya Şampiyonası’nda Türkiye temsilcisi FRC Dünya Şampiyonası’nda Türkiye temsilcisi
İDSO çocuklar için çalacak İDSO çocuklar için çalacak
Viyana’da festival coşkusu Ahmet Şafak konseriyle zirve yaptı Viyana’da festival coşkusu Ahmet Şafak konseriyle zirve yaptı
Olimpiyatlar yolunda Milli Sporcular teknolojiyle desteklenecek Olimpiyatlar yolunda Milli Sporcular teknolojiyle desteklenecek
Talas Çanakkale Müzesi'nde rekor üstüne rekor Talas Çanakkale Müzesi'nde rekor üstüne rekor