Aksaray SGK İl Müdürü Akgün, kadrosuyla toplandı


Gündem 23.10.2021 09:30:00 0
Aksaray SGK İl Müdürü Akgün, kadrosuyla toplandı

Sosyal Güvelik İl Müdürü Bilal Akgün, cuma günü saat 14.00da Uluırmak Otelinde yardımcı ve uzman kadrosu ile toplantı düzenledi.

Ayşe ALP (Aksaray Olay Haber)- SGK İl Müdürü Bilal Akgün yaptığı basın  toplantısında, kayıt dışı istihdam,sosyal güvenliğin önemi ile ilgili konuları dile getirdi. Sosyal güvenliğin anayasal bir hak olduğunu dile getiren Akgün, toplamda 412 bin 082 vatandaşımıza hizmet sunduklarını belilrtti.

Vatandaşların SGK'ya ulaşmak için ALO 170 ve cimer kanalıyla müracaat edebileceklerini söyleyen Akgün, " 2021 yılının ilk 9 aylık döneminde 1.715 tanesi 4A sigortalılığı kapsamında 3.387 tanesi ise 4B sigortalılık kapsamında olmak üzere toplam 5102 sigortalının emeklilik işlemleri gerçekleşti" dedi. 

 


Burdur'da 23 Nisan coşkuyla kutlandı! TBMM’nin açılışı 104’üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Burdur’da coşku ile kutlandı. Cumhuriyet Meydanı’ndaki kutlamalarda sosyal medyada çektikleri yöresel halk oyunu videolarıyla milyonlarca izleyiciy
Abdi Özeren İmam hatip ortaokulu öğrencisi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Nedeniyle Millî Eğitim Bakanı Sayın Yusuf Tekin ve Beraberindeki Çocukları Kabul Etti.
Öğretmen atamaları ne zaman? Bakan Tekin tarih verdi! Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "Öğretmen atamalarında önümüzdeki hafta sayı netleşir." dedi. Bakan Tekin, müfredatla ilgili Talim Terbiye Kurulunun çalışmalarının devam ettiğini de söyledi.
Başkan Başdeğirmen: Can dostluğumuz devam edecek Başkan Başdeğirmen: Can dostluğumuz devam edecek
Kepez Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı muhteşem etkinliklerle kutladı Kepez Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı muhteşem etkinliklerle kutladı