Aksaray Valisi Aydoğdu, Balcı Mahallesini ziyaret etti

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, hafta sonu kendisinin kullandığı araç ile Ortaköy İlçesinden Aksaray’a dönerken Balcı Mahallesinde vatandaşlarla bir süre sohbet etti.


Gündem 13.10.2021 15:00:00 0
Aksaray Valisi Aydoğdu, Balcı Mahallesini ziyaret etti

Ayşe ALP( Aksaray Olay Haber)- Yapılan referandum ile 6 km uzaklıktaki Ortaköy İlçesine mahalle olarak bağlanan yerleşim yerinin sorunları olduğunu belirten vatandaşlara pazartesi günü mahallelerini geleceği sözünü veren Vali Aydoğdu, Vali Yardımcısı Mustafa Duruk, Ortaköy İlçe Kaymakamı Ahmet Karatepe, İlçe Belediye Başkanı Ali Rıza Özdemir ve birim amirleri ile Ortaköy İlçesine giderek Balcı mahallesini ziyaret etti.

Mahalle muhtarı İbrahim Keskinkılıç, mahalleli kadın ve erkeklerle istişare toplantısı yapan Vali Aydoğdu; sorun, ihtiyaç ve talepleri dinledi. Mahallenin belde iken belediye başkanlığını yapan Yunus Yıldız mahalle adına taleplerini sırayla Vali Hamza Aydoğdu’ya aktardı. Talepleri dinleyen Vali Hamza Aydoğdu, yerel yönetim ve birimlere sorunların çözümü için gerekli çalışmaların başlatılması talimatını verdi.

Vatandaşlardan ilettikleri sorunları not almalarını isteyen Vali Aydoğdu 1.5 ay sonra Balcı mahallesini tekrar ziyaret edeceklerini yol, su, atıl binalar ve diğer sorunlarla ilgili yapılan ve yapılamayan çalışmaları tekrar görüşeceklerini söyledi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı