Aksaray Valisi Aydoğdu, gençlerle bir araya geldi


Gündem 22.10.2021 12:00:00 0
Aksaray Valisi Aydoğdu, gençlerle bir araya geldi

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu ‘Gençlik Buluşmaları’ programı kapsamında Aksaray Üniversitesi öğrenci toplulukları temsilcileri ile bir araya geldi.

Ayşe ALP(Aksaray Olay Haber)- Gençleri iyi anlamanın önemini belirten Vali Aydoğdu, gençlerin hayallerini, projelerini dinleyerek Aksaray hakkında konuştu. Aksaray Üniversitesinin altyapısı çok iyi bir üniversite olduğunu ifade eden Vali Aydoğdu, “Sizlerle bir araya gelerek bir iletişim kanalı oluşturmak istiyoruz. Bu şehir için fikriniz olabilir, projeniz olabilir, biz bunu önemsiyoruz”dedi.

Ülke ve şehir olarak iyi yetişmiş insanlara ihtiyacımız var diyen Vali Aydoğdu, "Aksaray turizm, tarım ve sanayide çok büyük potansiyeli olan bir noktada bu da gelişimi daha hızlandıracaktır" dedi. 


Öğretmen atamaları ne zaman? Bakan Tekin tarih verdi! Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "Öğretmen atamalarında önümüzdeki hafta sayı netleşir." dedi. Bakan Tekin, müfredatla ilgili Talim Terbiye Kurulunun çalışmalarının devam ettiğini de söyledi.
Başkan Başdeğirmen: Can dostluğumuz devam edecek Başkan Başdeğirmen: Can dostluğumuz devam edecek
Kepez Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı muhteşem etkinliklerle kutladı Kepez Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı muhteşem etkinliklerle kutladı
Mesut Kocagöz için Kepez Belediyesi önünde oturma eylemi yaptılar Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz’ün tutukluğuna son verilmesi için CHP İl Başkanı Nail Kamacı, Kepez İlçe Başkanı Gökhan Ölmez, Kepez Gençlik Kolları Başkanı Semih Kocabaş, Meclis Üyeleri ve vatandaşlar Kepez Belediye binası ö
Başkan Başdeğirmen: Sorumluluğumuz daha fazla Başkan Başdeğirmen: Sorumluluğumuz daha fazla