Aksarayda 32 milyon liralık çiğ süt desteği


Gündem 7.11.2021 16:30:00 0
Aksarayda 32 milyon liralık çiğ süt desteği

Aksarayda AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, çiğ süt desteklemesi kapsamında 8 bin 733 üreticiye 32 milyon TL’lik ödeme yapıldığı açıkladı.

Ayşe ALP (Aksaray Olay Haber) - 2021 Yılı Nisan -Mayıs -Haziran dönemine ait Çiğ Süt Desteklemesi ödemeleriyle ilgili açıklamada bulunan AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından çiftçilere destek amacıyla hesaplarına yatırılacak olan 32 milyon TL’lik ödemenin, hükümetin tarıma, çiftçiye ve tarımsal kalkınmaya verdiği önemin güzel bir örneği olduğuna dikkat çekti.

Aksaray’da toplam 8 bin 733 süt üreticinin banka hesaplarına çiğ süt destekleme ödemesinin TC. Kimlik numaralarına göre aktarılmaya devam ettiğini kaydeden Başkan Altınsoy, üreticilerin mağduriyet yaşamaması için hükümetin çok ciddi önlemler alarak birçok tedbirleri hayata geçirdiğini belirterek, "Her alanda olduğu gibi tarım ve hayvancılık alanında da sağlanan desteklerin üreticilere can suyu olduğunu görmek ve gücüne güç kattığına tanıklık etmek doğru yolda olduğumuzun apaçık bir göstergesidir” dedi.


Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı