Aksarayda AK Partiden Başkan Dinçere ziyaret

Geçtiğimiz günlerde yapılan 6. Olağan kongre ile Ak Parti İl Başkanlığına tekrar seçilen Hüseyin Altınsoy ve beraberindeki ana kademede görevli yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Evren Dinçer’i makamında ziyaret etti.


Gündem 24.02.2021 12:00:00 0
Aksarayda AK Partiden Başkan Dinçere ziyaret

AKSARAY (İGFA) - AK Parti Aksaray İl Başkanlığına yeniden seçilen Hüseyin Altınsoy ve yeni yönetimi Belediye Başkanı Evren Dinçeri makamında ziyaret etti. Aksaray Belediye Meclis Salonunda gerçekleşen görüşmede konuşan Başkan Dinçer, yaptığı açıklamada birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde Aksaray’a en güzel hizmetleri yapmak için hep birlikte olacaklarını söyledi. AK Partinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Dinçer, yönetim kurulu üyeleri ile tek tek tanışarak, yeni görevlerinde başarılar diledi. 


BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı
VEFAT EDEN ZİYA ZEYNELGİL İÇİN BELEDİYE ÖNÜNDE TÖREN DÜZENLENECEK Fırsat bulduğu her zaman Ziya Zeynelgil'i evinde ziyaret eden, hal hatırını soran ve sağlık sorunları ile yakından ilgilenen Isparta belediye başkanı Şükrü BAŞDEĞİRMEN, Zeynelgil'in vefatı ile ilgili üzüntüsünü paylaştı. Başkan Ba