Aksarayda AK Partiye yeni üye ilgisi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın istediği 1 milyon yeni üye çalışmalarına Aksaray’da her geçen gün ilgi artıyor.


Gündem 28.09.2021 11:00:00 0
Aksarayda AK Partiye yeni üye ilgisi

Ayşe ALP (Aksaray İGFA) - AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “her evden 1 üye” çağrısına gelen desteklerden memnun olduklarını söyledi.  Başkan Altınsoy, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın istediği 1 milyon yeni üye çalışmalarını hızlandırdıklarını belirterek, il ve ilçe teşkilatlarının tüm kademeleri ile koordineli çalıştıklarını kaydetti. "19 yıldır olduğu gibi şu anda da milletimizin AK Partimize teveccühü ve desteği en üst seviyededir" diyen Başkan Altınsoy, "AK Parti’de siyaset kapıları, amacı ülkesine ve milletine hizmet etmek olan herkese sonuna kadar açıktır. Üye çalışmalarımıza bu kapsamda hız kesmeden devam ediyoruz. Gönül bağını bizle resmileştirmek isteyen her kardeşimi üye olmaya davet ediyorum" dedi.

Burdur’da rekor ihale: AVM projesi yeni bir dönem başlatıyor 501,5 milyon TL’lik rekor teklifle satılan AVM arazisi, Burdur’u ticaret, turizm ve konutta yeni bir cazibe merkezine dönüştürmeye hazırlanıyor.
ITSO Başkan Adayı Alettin Ünal Turgut Sahada: İş Dünyasıyla Kritik Temaslar ITSO Başkan Adayı Alettin Ünal Turgut, saha çalışmalarını sürdürerek iş dünyasının önde gelen isimleriyle bir araya geldi; ziyaretlerde Isparta’nın ticari potansiyeli, otomotiv sektörü ve esnafın beklentileri masaya yatırıldı.
Antalya’da havacılığın kalbi bu lisede atıyor Antalya Aksu’daki Aksu Uçak Bakım Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, gerçek uçaklar üzerinde uygulamalı eğitim ve yenilikçi öğrenci projeleriyle Türkiye’nin havacılık alanındaki en iddialı eğitim merkezlerinden biri ola
Gözaltına alınan Böcek'in şoförleri tutuklandı Muhittin Böcek’in iki şoförü, savcılıkta verdikleri ifadenin ardından “rüşvet” iddiasıyla, tutuklama talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edilmişti. Her iki ismin de tutuklandığı öğrenildi.
Özgür Özel’in Antalya Çıkışı “Keşke”lerle Gölgelendi Vatandaşlar ve siyasi gözlemciler, Özel’in partisinin bürokratına bile hesap soramadığını, bu nedenle güvenilirliğinin tartışmalı olduğunu belirtiyor.