Aksarayda çalınan sulama boruları JASAT ekiplerince bulundu

Aksarayın Yeşilova Beldesinde sulama boruları çalan iki şüpheli, jandarmanın asayiş timleri ve JASAT ekipleriyle yaptıkları operasyonla kısa sürede malzemelerle birlikte yakalandı.


Gündem 29.04.2021 11:00:00 0
Aksarayda çalınan sulama boruları JASAT ekiplerince bulundu

AKSARAY (İGFA) - Aksarayın Selecikösetol köyünde A.K.’ye ait arazide bulunan sulama boruları ve vanalarının çalındığı ihbarı sonrasında harekete geçen İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, şüphelilerin izini sürdü. 

Konu ile ilgili olarak, Jandarma Komutanlığına bağlı Asayiş timleri ve Jandarma Dedektifleri (JASAT) tarafından yapılan kapsamlı araştırmalar neticesinde olayı gerçekleştiren şüphelilerin F.B. ve H.Ö. isimli şahıslar olduğu tespit edildi. Ekipler, söz konusu çalınan malzemeleri Yeşilova Beldesine bularak sahibine teslim ederken, şüpheliler de gözaltına alındı. Olayla ilgili tahkikat başlatıldı.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Başkan Savran’dan Bakan Uraloğlu’na teşekkür Başkan Savran’dan Bakan Uraloğlu’na teşekkür
Gölcük’ün yeni sosyal alanında deniz göründü Gölcük’ün yeni sosyal alanında deniz göründü
İyi Partili Sedat Kılınç: Kentsel dönüşüm projeleri ile Melikgazi’nin çehresini değiştireceğiz İyi Partili Sedat Kılınç: Kentsel dönüşüm projeleri ile Melikgazi’nin çehresini değiştireceğiz
Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı kütüphaneler yapay zeka ile entegre oluyor Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı kütüphaneler yapay zeka ile entegre oluyor