Aksarayda çocuklar sinemayla tanışıyor

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Vakfı işbirliğinde hazırlanan ‘Sinemaya Gitmeyen Çocuk Kalmasın’ projesi kapsamında 5 bin çocuk sinema ile tanışacak.


Gündem 3.10.2021 14:00:00 0
Aksarayda çocuklar sinemayla tanışıyor

Ayşe ALP (Aksaray Olay Haber) - Aksaray'da hiç sinemaya gitmeyenler için hazırlanan proje kapsamında çocuklar sinema ile tanışıyor.
Köy, kasaba ve ilçelerdeki okullarda belirlenen öğrenciler servis araçları ile kent merkezindeki sinema salonuna taşınırken ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri vizyona yeni giren ‘Akif’ filmini ilk defa geldikleri sinemada izledi.

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu yetim çocuklar, şehit ve gazi çocuklarına yönelik düzenlenen seansta sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. İki salonda film izleyen çocukları ziyaret eden Vali Aydoğdu, çocuklarla bir süre sohbet etti. Çocukların her zaman sosyal faaliyetler içerisinde yer alması gerektiğini vurgulayan Vali Aydoğdu bu tür etkinliklerin devam edeceğini söyledi.

Türel’in tepkisi haberleri sildirdi Menderes Türel’in sosyal medyadan yaptığı sert açıklamanın ardından, CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Can Okan Kıran’ın iddialarını haberleştiren bazı internet sitelerinin içerikleri yayından kaldırması dikkat çekti.
Kepez’de çevre kirliliğine sıfır tolerans Kepez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Çevre Sağlığı Birimi ekipleri, 2025 yılında ilçe genelinde gerçekleştirdiği denetimler sonucunda çevre kirliğine neden olan kişi ve işletmelere ait 98 araç plakasına toplam 3 milyon 12 bi
Tarım ihracatı Antalya’yı taşıdı Antalya’nın ocak ayı ihracatı yüzde 6,2 artarak 190,3 milyon dolara ulaştı. Toplam ihracatın yüzde 67’sini tarım ve tarıma dayalı ürünler oluşturdu.
Kanserden korkmayın, geç kalmaktan korkun SDÜ Hastanesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı Tıbbi Onkoloji Uzmanı Doç.Dr. Mustafa Korkmaz, 4 Şubat Dünya Kanser Günü kapsamında, kanserle mücadele farkındalığının artırılması ve erken tanının önemine dikkat çekmek amacıyla şu öne
“Sesimiz umut, nefesimiz hayat olsun” kanser hastalarına umut oldu Isparta İl Sağlık Müdürlüğü öncülüğünde, Şehir Hastanesi’nde görev yapan sağlık çalışanları tarafından kurulan “Umuda Nefes Korosu”, “Sesimiz Umut, Nefesimiz Hayat Olsun” sloganıyla düzenlenen anlamlı konserle kanser hastalarına m