Aksarayda çocukların oyun parkını yaktılar!

Aksarayda Yavuz Sultan Selim Mahallesinde çocukların eğlenceli vakit geçirdikleri oyun parkının kauçuk zemini sökülerek yakıldı.


Gündem 28.09.2021 10:30:00 0
Aksarayda çocukların oyun parkını yaktılar!

Ayşe ALP (Aksaray Olay Haber) - Aksaray'da Yavuz Sultan Selim Mahallesinde 5033 No’lu Sokak üzerindeki çocuk parkının zemini gece kimliği belirsiz kişi veya kişilerce sökülerek ateşe verildi. Parkı yanmış olarak bulan mahalle sakinleri durumu polise ve belediyeye haber verdi.

Kısa bir süre önce bakımı Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nce yapılan parkın zarar görmüş hali Aksaray Belediyesi'nin resmi sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Bu tür olaylarla karşılaşan kişilerin durumu polise yada belediye bildirmeleri istendi.

Aksaray Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, parkı yakan kişilerin kamu malına zarar vererek sadece emeği değil, milli serveti de yok ettiklerini belirterek, "Belediye olarak parkımızı çok kısa süre içerisinde tekrar eski haline getireceğiz. Çocukların bu alanlarda tekrar neşeli ve güzel vakit geçirmelerini sağlayacağız” ifadelerine yer verildi.


Dünya Türk doğal taşını almaya geldi Dünya Türk doğal taşını almaya geldi
Muratpaşalılar Turunç Masa’yı anlattı Muratpaşalılar Turunç Masa’yı anlattı
Globalde nükleer ve güneş enerjisi yükselişte Globalde nükleer ve güneş enerjisi yükselişte
“23 Nisan’da tüm çocuklar gülmeli” “23 Nisan’da tüm çocuklar gülmeli”
Ferruh Duygu Spor Sahasında hummalı çalışma Ferruh Duygu Spor Sahasında hummalı çalışma