Aksarayda eski başkan Er, son yolculuğuna uğurlandı

Aksaray’da 1994-1999 yılları arasında Belediye Başkanlığı yapan Ahmet Er, bir süredir tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Eski Belediye Başkanı Ahmet Er için Aksaray Belediyesi önünde resmî tören düzenlendi.


Gündem 15.02.2021 14:00:00 0
Aksarayda eski başkan Er, son yolculuğuna uğurlandı

AKSARAY (İGFA) - Aksaray Belediyesi tarafından düzenlenen eski belediye başkanı Ahmet Er için resmî tören düzenlendi. Törene AK Parti Yerel yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, Vali Hamza Aydoğdu, Milletvekilleri İlknur İnceöz, Cengiz Aydoğdu, Ramazan Kaşlı, Belediye Başkanı Evren Dinçer, önceki dönem Milletvekilleri, Belediye Başkanları, siyasi Parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İl protokol üyelerinin ardından konuşan AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, "Dünyada makamlar gelip geçicidir. Kalıcı olan dünyada yapılan iyilikler ve güzelliklerdir. Aynı dönemlerde Belediye Başkanlığı yaptığımız ve o dönemlerde zorlukları beraber göğüslediğimiz bir başkanımızı darı bekaya uğurlamanın hüznü içerisindeyim" dedi. İl Müftüsü Hasan Hüseyin Güller’in okuduğu Kur-an tilaveti ve yaptığı duanın ardından cenaze nakil aracına alınan Ahmet Er’in naaşı Ervah Kabristanlığına defnedildi.








Kırmızı ette ibre tersine döndü Isparta’da son bir haftada et ürünlerinde yüzde 10 oranında bir düşüş yaşandı.
Kepezli Osman Yunanistan yolcusu Kepez Belediyesi Spor Kulübü Güreş Takımı sporcusu Osman Ege Özdemir, 52 kilogramda Türkiye Şampiyonu olarak Yunanistan’da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek.
KONYAALTI'NDA GÖNÜLLÜLERDEN RESİM SERGİSİ Konyaaltı Belediyesi fuaye alanında Konyaaltı Sanatevi kursiyerleri tarafından yapılan yağlı boya resim sergisi açıldı. 2 hafta boyunca sürecek serginin açılışını Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan gerçekleştirdi.
Antalya'ya 2024'ün ilk üç ayında 553 proje Antalya'da 2024 yılının 2. İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Vali Hulusi Şahin başkanlığında gerçekleşti. Mart ayı sonu itibarıyla 553 adet proje üzerinde çalışıldığı ve toplam bedelin 96 milyar 695 milyon TL olduğu açıklandı.
Şampiyon altınla ödüllendirildi Yunanistan’da 6-9 Mayıs tarihleri arasında yapılacak Avrupa Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek Isparta 32 Spor’un 6 kez Türkiye Şampiyonu olan g...