Aksarayda ilçe istişaresi Ortaköyde yapıldı

Aksarayda ilçe ziyaretleri kapsamında Ortaköye giden Vali Hamza Aydoğdu ile Belediye Başkanı Evren Dinçer, halk pazarında birlikte alışveriş yaptı.


Gündem 5.02.2021 13:30:00 0
Aksarayda ilçe istişaresi Ortaköyde yapıldı

(AKSARAY OLAY HABER) -

Aksarayda ilçe turlarını sürdüren Vali Hamza Aydoğdu ile Belediye Başkanı Evren Dinçer, Ortaköyde istişarelerde bulundu.

İl Özel İdaresi Genel Ssekreteri Yüksel Çelik, kurum amirleri ile Ortaköy Belediye Başkanı Ali Rıza Özdemir, Eskil Belediye Başkanı Necati Belgemen, Sultanhanı Belediye Başkanı Fahri Solak, Ağaçören Belediye Başkanı Yaşar Bekleviç, Güzelyurt Belediye Başkanı Ünal Demircioğlu ve Sarıyahşi Belediye Başkanı Fatih Ünsal’ın hazır bulunduğu ziyarette ilçelerde yapılan hizmetler ile ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu.

Beraberindeki heyetle, istişare toplantıları yapmak üzere Ortaköy Belediyesine giden Vali Aydoğdu ve Başkan Dinçer, burada halk pazarını  ve esnafı gezerek,vatandaşlarla da sohbet etti. Ortaköydeki halk pazarından alışveriş de yapan Vali Aydoğdu ve Başkan Dinçer alışveriş yaparak, esnaflara hayırlı işler diledi.




Modacı Özlem Değirmen’den bayramda şıklık tüyoları Modacı Özlem Değirmen’den bayramda şıklık tüyoları
Hitachi Astemo Türkiye’de Mesut Sancaklı dönemi Hitachi Astemo Türkiye’de Mesut Sancaklı dönemi
Kültürel 5 bin 'GençKart'landı! Kültürel 5 bin 'GençKart'landı!
Başkan Büyükkılıç, KAYÜ’de öğrencilerle iftar sofrasında buluştu Başkan Büyükkılıç, KAYÜ’de öğrencilerle iftar sofrasında buluştu
Kocaeli'de çiftçinin yüzü gülüyor Kocaeli'de çiftçinin yüzü gülüyor