Aksarayda jandarmadan farkındalık denetimleri

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı farkındalık trafik denetimlerini sürdürüyor


Gündem 12.02.2021 13:30:00 0
Aksarayda jandarmadan farkındalık denetimleri

AKSARAY (İGFA) - Aksaray İl Jandarma Komutanlığı, il genelinde traktör ve motosiklet kazalarının önüne geçebilmek amacıyla başlattığı kapsamlı denetimleri sürdürüyor .

Jandarmanın farkındalık denetimlerinde traktörlerde görünmeyi sağlayan üçgen reflektör, flaşörlü lamba ile 2001 yılından sonra üretilen traktörlerde zorunlu olan devrilme esnasında sürücünün traktörün altında kalarak ölmesini engelleyen koruma çerçevesinin bulunup bulunmadığı kontrol edildi. Trafik güvenliği konusunda da uyarılan sürücüler,  kask ve gözlük kullanımı konusunda da bilgilendirildi. Denetimlerin periyodik olarak devam edeceği öğrenildi.




"Hem Antalya hem Beşiktaş'taki cinayetin failleri hesap verecek" Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerel seçim sonrası ilk kez toplanan Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sonrası önemli açıklamalarda bulundu.
ONUR ÇELİK: SİZE TAVSİYEM BOYUNUZDAN BÜYÜK İŞLERE KALKIŞMAYIN!!! ONUR ÇELİK: SİZE TAVSİYEM BOYUNUZDAN BÜYÜK İŞLERE KALKIŞMAYIN!!!
Ak Parti Isparta il Başkanlığı tarafından Senirkent olayı ile ilgili açıklama yapıldı Ak Parti Isparta il Başkanlığı tarafından Senirkent olayı ile ilgili açıklama yapıldı
"Dara Antik Kenti dünya tarihi açısından önemli bir yerdir" "Dara Antik Kenti dünya tarihi açısından önemli bir yerdir"
ALİ HEYBELI VE MUSA DERİN DARP EDİLDİ ALİ HEYBELI VE MUSA DERİN DARP EDİLDİ