Aksarayda teyze çocuklarının tartışmasında kan aktı!

Aksarayda aralarında husumet olan teyze çocukları arasındaki tartışma kanlı bitti. Bir kişinin yaralandığı olayın şüphelisi kısa sürede gözaltına alındı.


Gündem 28.09.2021 03:30:00 0
Aksarayda teyze çocuklarının tartışmasında kan aktı!

Ayşe ALP (Aksaray Olay Haber) - Aksaray'da Hacılar Harmanı Mahallesi Üniversite Caddesi üzerinde bulunan bir marketin önünde yaşanan kavga kanlı bitti.

Alınan bilgiye göre, Abdulkerim Y. ve Bilal T. market önünde aralarındaki bir husumet nedeniyle tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken Bilal T. belinde taşıdığı ruhsatsız silahla Abdulkerim Y.'ye bir el ateş etti. Kurşunun karın bölgesine isabet ettiği Abdulkerim Y. yaralanırken silah sesini duyan mahalle sakinleri durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine gelerek yaralıya ilk müdahaleyi yaptı.

Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'nde tedavi altına alınan yaralının durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Olay yerinde yaptığı inceleme sonrası şüphelinin peşine düşen Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri de şahsı kısa sürede suç aleti ruhsatsız silahla birlikte yakalayarak gözaltına aldı. Şüpheli sorgulanmak üzere emniyete götürülürken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Çayırova Belediyesi, Bornova deplasmanında Çayırova Belediyesi, Bornova deplasmanında
Tokat’ın kalbi ‘TokFest’ ile atacak Tokat’ın kalbi ‘TokFest’ ile atacak
Rektör Yılmaz, öğrencilerle güzel havada kitap okudu Rektör Yılmaz, öğrencilerle güzel havada kitap okudu
Bakan Tekin'den Erzurum'a ziyaret Bakan Tekin'den Erzurum'a ziyaret