Gündem

Gündem Haberleri

Akşener, Batmana gidiyor


Gündem 27.10.2021 11:30:00 0
Akşener, Batmana gidiyor

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bir dizi ziyarette bulunmak üzere yarın Batman’a gidiyor.

Veysi ARSLAN (Batman Haber)- İYİ Parti lideri Akşener, yarın 15.00'te Batman İl yöneticileri tarafından karşılanacak. Ardından 16.45’te Sason’da çeşitli temaslarda bulunacak ve Sason esnaflarıyla biraraya gelecek. Akşener ve beraberindekiler daha sonra 18.45-19.45 saatleri arasında Batman merkezde esnaf ziyaretleri gerçekleştirecek. Genel Başkan Akşener, aynı gün akşam saatlerinde Batman Havalimanı'ndan Ankara'ya uğurlanacak.


Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı