‘Aksini İspat Edebilecek Varsa Buyursun Gelsin 'Halep Orasıysa Arşında Eğirdir’de’


Gündem 7.06.2021 00:14:00 0
‘Aksini İspat Edebilecek Varsa Buyursun Gelsin

AK Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz bugün beraberinde, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Abdullah Borca, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Yakup KÜTÜK, Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, İl Özel İdare Genel Sekreteri Mahmut Zadeoğlu, İl Sağlık Müdürü Mehmet Karakaya olduğu halde Eğirdir’de yapımı devam eden yatırımları ve bundan sonra projeleri devam etmekte olup ve yapılacak yatırımları yerinde inceledi.
Cuma namazını Pınar Pazarı Camiinde kılan GÖKGÖZ namaz çıkışı vatandaşlarla sohbet ederek onların memnuniyetleri ve sevgisi ile karşılaştı. 
Milletvekili GÖKGÖZ’ü Eğirdir’de Başkan Veli GÖK, Meclis Üyeleri, AK Parti İlçe Başkanı Mevlüt Doğanay, İl Genel Meclisi Üyeleri ve çok sayıda partili karşıladı. 
İlk olarak 1 Milyon 50 Bin TL.’ye ihalesi yapılan ve  6 mahalleye hizmet verecek Pınar Pazarı Sağlık Merkezi inşaat alanında incelemelerde bulunan GÖKGÖZ Sağlık Merkezi yapılacak alanı çok beğendi. 

Pınar Pazarından sonra  Eğirdir’de inşaatı devam eden TOKİ İnşaatı alanında müteahhit firma yetkililerinden bilgiler alan GÖKGÖZ burada yaptığı açıklamada ‘Ben öncelikle sizleri saygıyla selamlıyorum kıymetli basın mensuplarımı.

Bizlere destek veren aziz milletimize de her zaman hizmetkar olduğumuzu ifade etmiştik. Bugünde buradayız Eğirdir’de TOKİ sözümüz vardı. Bu sözümüzü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz hep beraberce şantiye alanındayız. İnşallah burada Eğirdir halkının istek ve talepleri doğrultusunda hem genişlemeye müsait yerlerimiz de var. Ben öncelikle burada kazasız belasız inşaat faaliyeti temenni ediyorum müteahhidimize. Dolayısıyla bize desteklerini eksik etmeyen Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum’a teşekkür ediyorum. Öncelikle Eğirdir’deki TOKİ’nin başlayıp ivedilikle hızlı bir süreç içerisinde pandemiye rağmen hız kesmeden yatırımlarımız devam ediyor. İnşallah milletimiz desteğini duasını eksik etmesin, bizlerde hizmetkarları olarak sahada, arazide inşallah milletimizle beraber bu mutluluğu hep beraberce yaşayalım diyorum. Ben tekrar Eğirdir halkına bu inşaatın hayırlı olmasını temenni ediyorum. Diğerlerine de en kısa zamanda başlayacağımızın müjdesini buradan veriyorum.’ dedi.
Daha sonra Eğirdir İstasyon Mahallesinde yapımı devam eden ‘SIFIR ATIK’ Parkında çalışmaları yerinde inceleyen GÖKGÖZ ve beraberindeki heyet bu alanı çok beğenerek başta Başkan Veli GÖK olmak üzere tüm emeği geçenleri tebrik etti. Sıfır atıklardan oluşturulan park alanında salıncakları dolduran çocukların ‘En İyi Başkan Veli Başkan’ sloganları neşeli anların yaşanmasına sebebiyet verdi. Eğirdir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü mühendis ve yetkilileri buradaki çalışmalar hakkında bilgiler verdiler. 
Buradan sonra Millet Bahçesi olacak alana giden GÖKGÖZ; ‘Biz buraya geldiğimizde nasıldı, bakın şimdi ne oldu bu alan tertemiz oldu. Sadece şunu söyleyelim burada Devlet Su İşleri Müdürlüğümüzün almış olduğu kıyı koruma ve özel hükümler çerçevesi içerisinde asla ve katta göle zarar vermeden burada çok ince ve titiz bir temizlikle bu çalışmayı DSİ’miz yaptı. Ben DSİ Bölge Müdürümüze bu konuyu yakınlıkla takip eden Çevre Şehircilik İl Müdürümüze huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Burası tertemiz bir ortama kavuştu. Burayı inşallah Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızla beraber, Belediyemizle beraber Millet Bahçesi yapmak için burayı hep gözümüzde canlandırdık. İnşallah o hedefimize de hep birlikte ulaşacağız. Sadece şunu ifade etmek istiyorum. Bir dezenformasyon var Kovada’ya su bırakılıyor diye, sadece sulama amaçlı su bırakılıyor.

Enerji amaçlı su bırakılması söz konusu değil. Bu dezenformasyonu belirtmek için aziz milletimize buradan çağrımı yineliyorum. Suyun ne kadar önemli olduğunu artık yaklaşık pandeminin başladığı süreç içerisinde de hep beraberce gördük. Biz buradan aziz milletimize suyu israf etmeme konusunda çağrımızı yineliyorum. Ve buradan da Eğirdir Göl havzasından enerji santrallerine su verilmediğini üzerine basa basa tekrar söylüyorum. Aksini ispat edebilecek varsa buyursun gelsin. Halep orasıysa arşında Eğirdir’de diyorum. Dolayısıyla buraya emek veren tüm arkadaşlarımıza, tüm daire müdürlerimize, Belediye Başkanımıza, meclis üyelerimize ve teşkilatımıza huzurlarınızda tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Eğirdir’imiz bizim gözbebeğimiz bu gözbebeğimizi de korumak hepimizin vazifesi. Dolayısıyla Eğirdir her şeyin en iyisine, en güzeline layıktır diyor, aziz hemşehrilerimizi saygıyla, muhabbetle selamlıyorum.’ dedi. 
Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK, GÖKGÖZ ve beraberindeki heyete Eğirdir ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek,  Eğirdir’e kazandırılan yatırımlardan ve bundan sonra devam edecek projelere desteklerinden dolayı başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, tüm Bakanlıklarımıza,  Isparta Milletvekillerimize, Valimize, Kaymakamımıza,  daire müdürlerimize ve emeği geçen herkese minnettarız, çok teşekkür ederiz. ifadelerini kullandı. 


BİLSEM'lerde bireysel uygulama dönemi BİLSEM'lerde bireysel uygulama dönemi
Başkan Palancıoğlu "Salon Sporları Merkezi" ile sporcuların hayatına dokunacak Başkan Palancıoğlu "Salon Sporları Merkezi" ile sporcuların hayatına dokunacak
Başkan Büyükkılıç, Cumhur İttifakı Belediye Başkanlarını ağırladı Başkan Büyükkılıç, Cumhur İttifakı Belediye Başkanlarını ağırladı
Dünyanın çocukları İstanbul'da Dünyanın çocukları İstanbul'da
İstanbul AKM'de 'Çocuk Sanat Festivali' hazırlığı İstanbul AKM'de 'Çocuk Sanat Festivali' hazırlığı