Gündem

Gündem Haberleri

Aksu’da Üretken Belediyecilik


Gündem 30.04.2020 16:35:00 0
Aksu’da Üretken Belediyecilik

Aksu Belediyesi, toprak be üretimin ne kadar önemli olduğunun bir kez daha görüldüğü bu süreçte örnek bir projeye imza attı. Belediye, 4000 m2’lik arsa üzerine çilek dikti. Belediye Başkanı Veli Kahraman, “‘Milli ekonomin temeli ziraattır’. Düşüncesi ile Belediye Başkanımız Veli KAHRAMAN’ın  öncülüğünde, SDÜ den Belediyemize tahsisi alınan arazinin 4.000m2 ne Çilek dikimi yapılmaktadır. İstihdam ve üretime katkı sağlayacak olan bu denli projelerimiz devam edecek olup, İlçemize  hayırlı olmasını dileriz” dedi.

Kaş Bezirgan’da Doğa Çöplüğe Döndü: Mahalleli Tepkili Antalya’nın Kaş ilçesine bağlı Bezirgan Mahallesi’nde doğanın ortasına dökülen inşaat atıkları ve evsel çöpler, çevre kirliliğini alarm verici boyuta taşıdı. Mahalle sakinleri acil temizlik ve caydırıcı ceza istiyor.
Dev projeler bir yanda, dereboğazı’nda can pazarı diğer yanda İstanbul’daki mega ulaşım projeleri umut verirken, Karacaören Barajı mevkiinde yaşanan son tır kazası Dereboğazı Yolu’nun kaderine terk edildiği eleştirilerini yeniden gündeme taşıdı.
Türkiye’nin En Pahalı Şehirler ListesineAntalya Burdur ve Isparta’da Girdi Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) verilerine göre Türkiye’nin en pahalı şehirleri listesi belli oldu. Açıklanan verilere göre, Antalya Burdur Isparta da en pahalı şehirler arasına girerek dikkat çekti.
Dereboğazı’nda Can Kurtuldu, Milyonluk Arabalar Gitti İki tırın kafa kafaya çarpıştığı kazada sevindiren gelişme can kaybının yaşanmaması oldu. Ancak tırlarda taşınan milyonluk lüks araçlar ağır hasar görürken, kazanın bilançosu büyük maddi zararla sonuçlandı.
İlk İftar Sofraları İçin 10 Küçükbaş Hayvan Desteği Aranıyor Isparta Yardım Gönüllüleri Derneği, Ramazan ayının ilk iftar sofralarında ihtiyaç sahibi ailelere destek olmak amacıyla yardım kampanyası başlattı.