Gündem

Gündem Haberleri

Aksu’da Üretken Belediyecilik


Gündem 30.04.2020 16:35:00 0
Aksu’da Üretken Belediyecilik

Aksu Belediyesi, toprak be üretimin ne kadar önemli olduğunun bir kez daha görüldüğü bu süreçte örnek bir projeye imza attı. Belediye, 4000 m2’lik arsa üzerine çilek dikti. Belediye Başkanı Veli Kahraman, “‘Milli ekonomin temeli ziraattır’. Düşüncesi ile Belediye Başkanımız Veli KAHRAMAN’ın  öncülüğünde, SDÜ den Belediyemize tahsisi alınan arazinin 4.000m2 ne Çilek dikimi yapılmaktadır. İstihdam ve üretime katkı sağlayacak olan bu denli projelerimiz devam edecek olup, İlçemize  hayırlı olmasını dileriz” dedi.

Ramazan’da Isparta’da Hakiki Diyarbakır Burma Kadayıfı Tüketimi 3-4 Kat Arttı Resul Usta, üç vardiya çalışarak taze ve hijyenik kadayıf üretimiyle Ramazan yoğunluğuna yetişiyor. Yedişehitler Mahallesi’nde hem toptan hem perakende satışla Isparta halkının favorisi oldu.
Defterdar Erdem: Kayıt dışı ekonomiyle mücadele sıkı devam ediyor Isparta Defterdarı Mustafa Erdem, vergi tahsilat oranının yüzde 90 seviyesinde olduğunu açıklayarak, kayıt dışı ekonomiyle mücadeleye devam edeceklerini söyledi.
Antalya’da “büyük aile sofrası” iftarında anlamlı buluşma Antalya’da “Büyük Aile Sofrası” iftarında şehit yakınları ve gazilerle protokol bir araya gelerek Ramazan’ın birlik ve dayanışma mesajını paylaştı.
Isparta il Müftülüğü aile yılı vizyonuna güçlü katkı sunuyor Isparta İl Müftülüğü, “Aile Yılı” vizyonu kapsamında evlilik kurumunu güçlendirmeye yönelik çalışmalarını sürdürürken, müftülükte kıyılan nikâh sayısındaki artış dikkat çekiyor. İl Müftüsü Muharrem Biçer’in nikâh törenlerinde genç
Alacabel geçidi’nde kar yağışı etkili oldu Antalya-Konya karayolunun önemli geçiş noktalarından biri olan Alacabel Geçidi'nde kar yağışı etkisini göstermeye başladı.