AKSU İLÇESİ 2019 YILINDA ONLARCA HİZMETLE BULUŞTU


Siyaset 5.03.2020 21:12:00 0
AKSU İLÇESİ 2019 YILINDA ONLARCA HİZMETLE BULUŞTU

BELEDİYE BAŞKANI VELİ KAHRAMAN İLE AKSU İLÇESİ 2019 YILINDA ONLARCA HİZMETLE BULUŞTU

Isparta Aksu’da yaklaşık 12 ayda gözle görülür işler yapan Belediye, alt yapı, temizlik, çevre düzenlemesi, sosyal işler yaşlılara, çocuk, kadın ve gençlere yönelik hizmetleriyle büyük takdir topluyor.

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, Veli Kahraman dahil, oturan insanlar ve iç mekan

Aksu için gece–gündüz demeden çalışan Başkan Veli Kahraman, Aksu Belediyesi Ekipleri, alt yapı çalışmalarını katı atık toplama, cadde ve sokakların süpürülmesi, atık eşyaların toplanması ve nakil hizmeti, cenaze hizmetleri, sosyal aktivitelere destek, çöp evlerin temizlenmesi ve ilaçlanması, mahallelerde yol ve boş arsalardaki moloz temizleme işi, karla mücadele acil eylem planı ve uygulaması, ot biçme ve temizleme yaşlı insanlarımıza sosyal destekler gibi işleri yapıyor.

Görüntünün olası içeriği: 11 kişi, Veli Kahraman dahil, oturan insanlar ve iç mekan

Aksu Belediye Başkanı Veli Kahraman, geleceğe temiz bir çevre bırakmak için birçok projeyi hayata geçirdiklerini ifade ederek, “İlçemizin temizliği için dev ekibimiz çok yoğun mesai harcıyor. Onlar belediyemizin görünmez kahramanları” dedi.

Görüntünün olası içeriği: gökyüzü ve açık hava

Turizm ve Çevre güzelliği ile dikkat çeken Aksu ilçesinin Belediye Başkanı Veli Kahraman, ilçenin gelecek yıllarına yatırım niteliğinde olan projelerini hayata geçirirken en önem verdikleri noktalardan birinin çevreye karşı duyarlılık olduğunu ifade ederek; Aksu Belediyesi olarak ilçenin ana yollarının stabilize yol görüntüsünden çıkararak geniş ve kaliteli asfaltla kapladıklarını” sokaklardan, caddelere kadar ilçeyi temiz, düzenli ve sağlıklı bir şekilde tutmak için aralıksız olarak çalışmalarına devam ettiklerini söyledi.

Başkan Kahraman, 3 Milletvekili, il Başkanı ve teşkilatının desteklerinin her zaman Belediye olarak aldıklarını söyleyerek Konut noktasına 150 başvurunun olduğunu bunun 100 tanesini daha görevinin ilk yılında aldığını söyledi.

Görüntünün olası içeriği: yazı

HER AYRINTIYA ÖNEM VERİLİYOR

Aksu ilçesinde yapılamayan tüm işler için proje hazırlayan Başkan Kahraman, bunu zamanla tek, tek yerine getireceğinin sözünü veriyor. İlçe’ye “Canlı Hayvan Borsası” Balık tesisleri, Turizm için gerekli tüm destekleri vereceğini söylüyor.

Görüntünün olası içeriği: açık hava


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Doğu'ya kar, Batı'ya bahar! Yurtta hava nasıl? Doğu'ya kar, Batı'ya bahar! Yurtta hava nasıl?
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor